Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αμερικάνικοι Τοπικοί

Οι Αμερικάνικοι Τοπικοί ολοκληρώθηκαν και με πολλά χαμόγελα.Η Team SoloMid πήρε την πρώτη θέση νικώντας την Dignitas στον Τελικό.Στον Μικρο Τελικό μεταξύ CLG και Curse και τελικά νίκησε η CLG.Έτσι στο παγκόσμιο περνάνε η TSM,Dignitas και CLG.

Διαδικτυακό κανάλι του LoL

Διαδικτυακό κανάλι έκανε το LoL με παρουσιαστές γνωστούς παίκτες όπως ο Shushei και ο Dan Dinh, και δείχνουν ματς,champion spotlight,ειδήσεις για το LoL και πολλά άλλα στιγμιότυπα.Το καναλί αυτό μπορείτε να το βρείτε εδώ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η Σίντρα,η Σκοτεινή βασίλισσα



Πέρα από τον Ρένγκαρ, στη φετινή Gamescom που θα λάβει χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ακόμα έναν επερχόμενο ήρωα. Μετά την προσθήκη του Κυνηγού της Υπερηφάνειας στο παιχνίδι, σειρά θα πάρει η Σίντρα, η Σκοτεινή Βασίλισσα. Το ντεμπούτο της νέας ηρωίδας στις Αρένες της Δικαιοσύνης θα γίνει με την επόμενη ενημέρωση. Η Σίντρα είναι άριστη γνώστης της μαγείας και έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί πανίσχυρες σκοτεινές σφαίρες. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιεί εχθρικούς υπηρέτες και τέρατα ως όπλα. Ακολουθεί ένας αναλυτικός κατάλογος με τις ικανότητές της.



  • Υπέρβαση (Παθητική): Όλες οι κανονικές ικανότητες της Σίντρα αποκτούν μια επιπλέον επίδραση στη μέγιστη βαθμίδα τους.
    • Σκοτεινή Σφαίρα: Οι Σφαίρες προκαλούν επιπλέον ζημιά στους ήρωες.
    • Δύναμη της Θέλησης: Αυξάνει τη διάρκεια της επιβράδυνσης *
    • Καταδίωξη των Αδυνάτων: Το εύρος του κώνου αυξάνεται.
  • Σκοτεινή Σφαίρα: Η Σίντρα δημιουργεί μια σκοτεινή σφαίρα σε μια περιοχή της επιλογής της, προκαλώντας μαγική ζημιά σε ολόκληρη την περιοχή. Η σφαίρα παραμένει για αρκετά δευτερόλεπτα και μπορεί να ελεγχθεί με τις υπόλοιπες ικανότητες της Σίντρα.
  • Δύναμη της Θέλησης:
    • Πρώτη χρήση: Αρπάζει μια επιλεγμένη σφαίρα, εχθρικό υπηρέτη ή ουδέτερο τέρας.
    • Δεύτερη χρήση: Εκτοξεύει τη σκοτεινή σφαίρα ή τον εχθρό που έχει συλληφθεί σε μια επιλεγμένη περιοχή. Οι εχθροί που επηρεάζονται από τα βλήματα που εκτοξεύονται μέσω της ικανότητας δέχονται μαγική ζημιά και επιβραδύνονται.
  • Καταδίωξη των Αδυνάτων: Προκαλεί μαγική ζημιά σε μια κωνική περιοχή και εκτοξεύει μακριά τους εχθρούς ανάλογα με το πόσο κοντά βρίσκονται στη Σίντρα. Οι σκοτεινές σφαίρες που βρίσκονται εντός του πεδίου επιρροής εκτοξεύονται και αυτές μακριά προκαλώντας μαγική ζημιά στους εχθρούς που χτυπούν και ακινητοποιώντας τους.
  • Αχαλίνωτη Δύναμη (Υπέρτατη): Απελευθερώνει την ανυπέρβλητη ισχύ της Σίντρα και προκαλεί επιπλέον μαγική ζημιά σε έναν εχθρικό ήρωα ανάλογα με τις ενεργές σκοτεινές σφαίρες.

Οι ικανότητες της Σίντρα στρέφονται γύρω από τη χειραγώγηση των προσωρινών σφαιρών που δημιουργεί η ικανότητα «Σκοτεινή Σφαίρα». Αν και η χρήση της Σκοτεινής Σφαίρας είναι εξαιρετικά απλή εκ πρώτης άποψης, η σωστή διαχείριση των σφαιρών μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας. Κάθε μία από τις ικανότητες της Σίντρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από τις άλλες αν χρειαστεί, αλλά η καλή τοποθέτηση των σφαιρών εξασφαλίζει ότι η Σίντρα θα έχει πάντα στη διάθεσή της τα πυρομαχικά που χρειάζεται για να επιτεθεί στους εχθρούς της από μακριά με τη Δύναμη της Θέλησης και επιτρέπει την πιο στρατηγική χρήση της Καταδίωξης των Αδυνάτων.

Αν και είναι πολύ διασκεδαστικό να αρπάζει κανείς έναν ανυπεράσπιστο υπηρέτη και να τον χρησιμοποιεί ως όπλο, η Δύναμη της Θέλησης της Σίντρα είναι σαφώς πιο αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις σκοτεινές σφαίρες. Η Σίντρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη Δύναμη της Θέλησης για να μετατοπίσει αυτές τις σφαίρες. Έτσι, μπορεί να προετοιμάσει το έδαφος για μια επιτυχημένη βολή με την Καταδίωξη των Αδυνάτων όταν επαναφορτίζεται η Σκοτεινή Σφαίρα ή να επεκτείνει τη διάρκεια μιας σφαίρας προκειμένου να αυξήσει τα πυρομαχικά που έχει στη διάθεσή της. Σε βάθος χρόνου, η διατήρηση ενός μεγάλου αριθμού ενεργών σφαιρών με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπει στον παίκτη να ελέγχει ένα μεγάλο τμήμα του πεδίου της μάχης.

Η σημασία της διαχείρισης των σκοτεινών σφαιρών επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό την υπέρτατη ικανότητα της Σίντρα, η οποία λέγεται «Αχαλίνωτη Δύναμη». Κάθε ενεργή σφαίρα αυξάνει τη ζημιά που προκαλεί η ικανότητα. Αυτό σημαίνει ότι με αρκετές ενεργές σφαίρες στο πεδίο της μάχης, η ζημιά που προκαλεί η ικανότητα μπορεί να γίνει πραγματικά τεράστια. Με το σωστό σχεδιασμό και τη στρατηγική τοποθέτηση των σκοτεινών σφαιρών, η Σίντρα μπορεί να κυριαρχήσει στη μεσαία λωρίδα.

* Η ικανότητα της Σίντρα να εξουδετερώνει κύματα υπηρετών από μεγάλη απόσταση και να προκαλεί τεράστια απότομη ζημιά, ήταν απίστευτα ισχυρή όταν συνδυαζόταν με τις ικανότητες καταστολής πλήθους. Τελικά, αποφασίσαμε ότι η επιβράδυνση από την ικανότητα Δύναμη της Θέλησης σε συνδυασμό με την ακινητοποίηση και την εκτίναξη της ικανότητας Καταδίωξη των Αδυνάτων, της έδινε υπερβολικά πολλές δυνατότητες αποδιοργάνωσης με βάση τη ζημιά που προκαλούσε. Για να λύσουμε το πρόβλημα, μειώσαμε τη βασική επιβράδυνση της ικανότητας Δύναμη της Θέλησης και ρυθμίσαμε την επιπλέον επίδραση από την παθητική της ικανότητα. Αντί να πετάτε τους αντιπάλους σας στον αέρα, θα αυξάνεται η διάρκεια της επιβράδυνσης όταν η ικανότητα Δύναμη της Θέλησης φτάνει στη Βαθμίδα 5.



Μυθολογία

Η Σίντρα γεννήθηκε με μια τρομακτική έφεση στη μαγεία και απολαμβάνει να χρησιμοποιεί την τεράστια δύναμη που έχει στη διάθεσή της. Κάθε μέρα που περνάει, η μαγεία της γίνεται πιο δυνατή και πιο καταστροφική. Απορρίπτοντας κάθε έννοια περιορισμού ή ελέγχου, η Σίντρα ενδιαφέρεται μόνο για την καλλιέργεια της δύναμής της, ακόμα και αν αυτό τη φέρνει σε σύγκρουση με τις αρχές που θέλουν να την περιορίσουν.

Όταν ήταν νέα, η αλόγιστη χρήση της μαγείας της είχε τρομοκρατήσει τους πρεσβύτερους του χωριού της. Αποφάσισαν να την κλείσουν σε έναν ναό στα βάθη της Ιονίας όπου ένας γέρος μάγος θα αναλάμβανε την εκπαίδευσή της. Προς μεγάλη χαρά της Σίντρα, ο μάγος εξήγησε ότι ο ναός ήταν ένα σχολείο - ένα μέρος όπου θα μπορούσε να αναπτύξει τις δυνατότητές της με τη δική του καθοδήγηση. Η Σίντρα έμαθε πολλά στο ναό, αλλά δεν ένιωθε τη δύναμή της να μεγαλώνει όπως όταν ήταν νεαρότερη. Κάποια στιγμή η υπομονή της εξαντλήθηκε και ζήτησε εξηγήσεις από τον δάσκαλό της. Ο γέρος μάγος αποκάλυψε ότι είχε περιορίσει τη δύναμη της Σίντρα, θέλοντας να της διδάξει πώς να ελέγχει σωστά τη μαγεία της. Η Σίντρα τον κατηγόρησε για προδοσία και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, απαιτώντας να ακυρώσει το ξόρκι που περιόριζε τη δύναμή της. Ο μάγος οπισθοχώρησε λέγοντάς της ότι αν δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της, θα ήταν αναγκασμένος να εξουδετερώσει μόνιμα τη μαγεία της. Εξοργισμένη, συγκέντρωσε τη δύναμή της και τσάκισε το γέρο δάσκαλό της επάνω στον τοίχο. Τώρα που ο μέντοράς της ήταν νεκρός, η Σίντρα ένιωσε τη δύναμή της να την πλημμυρίζει όπως στα νεανικά της χρόνια. Αν και είχε κερδίσει πλέον την ελευθερία της, δεν ήθελε να επιστρέψει στην κοινωνία που προσπάθησε να κλέψει το χάρισμά της. Αντί να επιστρέψει στο χωριό της, η Σίντρα αποφάσισε να μείνει στην πρώην φυλακή της. Χρησιμοποιώντας κάθε ίχνος της δύναμής της, ξερίζωσε το ναό από τα θεμέλιά του και τον ύψωσε στον ουρανό. Τώρα που έχει την ελευθερία να τελειοποιήσει την τέχνη της, η Σίντρα θέλει να αποκτήσει αρκετή δύναμη για να καταστρέψει τους αδύναμους και ανόητους ηγέτες της Ιονίας - αλλά και οποιονδήποτε άλλο θα τολμούσε να περιορίσει τη μαγεία της.

''Η δύναμη ανήκει σε αυτούς που μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν''.
-- Σίντρα