Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

2ο επεισόδιο της σειράς Top 5 Plays

Βγήκε επικαλεστές το δεύτερο επεισόδιο της σειράς μας.Μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.Αν όντως σας άρεσε σας παρακαλούμε κάντε Like και Subscribe στο κανάλι μας.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτάθλημα:IEM Cologne 3η και 4η ημέρα

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στην Κολωνία.Νικήτες ήταν οι SK Telecom T1!Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των ημιτελικών και του τελικού (νικητές με τα έντονα γράμματα):
Ημιτελικοί

FnaticRC 2
-
CJ Entus 1 

Meet Your Makers 1
-
SK Telecom T1 2


Τελικός

FnaticRC 1
-
SK Telecom T1 2

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

IEM Cologne επισκόπηση 1ης και 2ης ημέρας

Μετά την ολοκλήρωση της 1ης και της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος Intel Extreme Masters στην Κολωνία της Γερμανίας, στην καίνουρια αρένα του ESL (διοργανωτής του πρωταθλήματος), σας δείχνουμε τα αποτελέσματα (οι ομάδεσ που κέρδισαν είναι σε κόκκινο χρώμα):
Group A
Mousesports-SK Telecom T1
Millenium-FnaticRC
SK Telecom T1-FnaticRC
 Millenium-Mousesports
SK Telecom T1-Millenium
Mousesports-FnaticRC

Βαθμολογία
  FnaticRC
SK Telecom T1
Millenium
Mousesports

Group B
Meet Your Makers-CLG.EU
CJ Entrus-Team Alternate
Meet Your Makers-Team Alternate 
CJ Entrus-CLG.EU 
Meet Your Makers-CJ Entrus
 CLG.EU-Team Alternate

Βαθμολογία
Meet Your Makers
CJ Entrus
CLG.EU
Team Alternate



Τώρα στους ημιτελικούς θα παίξουν:
FnaticRC-CJ Entrus

Meet Your Makers-SK Telecom T1

Και στον τελικό θα περάσουν οι νικήτες.Ωστόσο, δεν υπάρχει μικρός τελικός.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτάθλημα:Intel Extreme Masters Cologne

Από σήμερα (14/12/2012) μέχρι μεθαύριο (16/12/2012) διεξάγεται το πρώταθλημα στην Κολωνία της Γερμανίας.Ο πρώτος παίρνει $15,500,ο δεύτερος $8,500,ο τρίτος και ο τέταρτος $4,500,ο πέμπτος και ο έκτος $3,000 και ο έβδομος με τον όγδοο $2,500.Οι ομάδες είναι 8 και είναι οι εξής:
  • Millenium
  • FnaticRC
  • SK telecom T1
  • ex-mousesports
  • CJ Entus
  • Counter Logic Gaming Europe
  • MeetYourMakers
  • Team ALTERNATE
Υπάρχουν δύο γκρουπ και είναι αυτά:
Group A
Millenium
FnaticRC
SK Telecom T1
ex-mousesports

Group B
CJ Entus
Counter Logic Gaming Europe
MeetYourMakers
Team ALTERNATE
Σήμερα (14/12) θα διεξαχθούν πέντε ματς απο το Group A (το αλλό ματς του Group A και τα ματς του Group B θα διεξαχθούν στις 15/12):
SK Telecom T1 - ex-mousesports
Millenium - FnaticRC
SK Telecom T1- FnaticRC
Millenium - ex-mousesports
SK Telecom T1 - Millenium
Αν θέλετε να παρακολουθήσετε live τους αγώνες, κάντε κλικ εδώ

Βάι, η Τιμωρός τoυ Πιλτόβερ



Τίποτα δεν προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις κραυγές των εχθρών σου όταν τους ρίχνεις ένα γερό χέρι ξύλο. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η Βάι, η νεότερη ηρωίδα στο League of Legends. Βάι σημαίνει γροθιές, υπερβολική χρήση βίας και αγριότητα που σπάει πανοπλίες.

Ικανότητες:


  • Ασπίδα Κρούσης: Η Βάι φορτίζει μια ασπίδα στη διάρκεια του χρόνου. Η ασπίδα μπορεί να ενεργοποιηθεί χτυπώντας έναν εχθρό με μια ικανότητα.
  • Σούπερ Γροθιά: Η Βάι φορτίζει τα γάντια της και εξαπολύει μια καταστρεπτική γροθιά που την ωθεί προς τα εμπρός.
  • Διατρητικά Χτυπήματα: Οι γροθιές της Βάι σπάνε τη θωράκιση του αντιπάλου, προκαλώντας επιπλέον ζημιά και αποφέροντάς της επιπλέον ταχύτητα επίθεσης.
  • Υπερβολική Χρήση Βίας: Η επόμενη επίθεση της Βάι διαπερνά το στόχο της και προκαλεί ζημιά στους εχθρούς πίσω από αυτόν.
  • Βιαιοπραγία: Η Βάι εφορμά σε έναν εχθρό, απωθώντας όλους όσους βρίσκονται στο δρόμο της. Όταν φτάσει το στόχο της, τον εκτοξεύει στον αέρα, κάνει ένα άλμα προς αυτόν και τον γκρεμίζει στο έδαφος.

Όταν η Βάι είναι στην πάνω λωρίδα ή στη ζούγκλα, νιώθει σαν το σπίτι της. Ο τρόπος παιχνιδιού της είναι απλός: γρονθοκοπεί τους αντιπάλους της και σπάει και καταστρέφει τη θωράκισή τους. Η γροθιά-σήμα κατατεθέν της Βάι είναι η Σούπερ Γροθιά. Όταν ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά την ικανότητα, η Σούπερ Γροθιά ξεκινά να φορτίζει. Αν ενεργοποιήσετε τη Σούπερ Γροθιά για δεύτερη φορά, η Βάι ορμά προς τα εμπρός, προκαλώντας ζημιά στις γύρω μονάδες και απωθώντας τους αντίπαλους ήρωες. Στην αρχή του αγώνα, η Βάι είναι εξαιρετική στο να παρενοχλεί αντιπάλους, ασκώντας ταυτόχρονα πίεση στη λωρίδα με τη Σούπερ Γροθιά και τη ζημιά πεδίου επιρροής από την Υπερβολική Χρήση Βίας. Χρησιμοποιώντας κατάλληλα Υπερβολική Χρήση Βίας, μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα τη λωρίδα σας και, ταυτόχρονα, να παρενοχλείτε τους αντίπαλους ήρωες που προσπαθούν να πλησιάσουν για να καταφέρουν τελειωτικά χτυπήματα στους υπηρέτες.

Όταν ξεκινήσουν οι ομαδικές μάχες, η υπέρτατη ικανότητα της Βάι της επιτρέπει να εφορμά και να διασπά την πρώτη γραμμή των αντιπάλων και να τσακίζει τους επωμιστές τους. Η Βιαιοπραγία κλειδώνει σε έναν αντίπαλο ήρωα. Στη συνέχεια, η Βάι τον κυνηγά και τον εκτοξεύει στον αέρα με ένα άπερκατ. Οι άτυχοι εχθροί που βρίσκονται στο δρόμο της απωθούνται. Με την υψηλή ζημιά, τις αποδυναμώσεις θωράκισης και τις απωθήσεις, η Βάι μπορεί να αποδιοργανώσει τον αντίπαλο. Καθώς οι επιθέσεις και οι ενεργοποιημένες ικανότητες της Βάι προσθέτουν στοίβες στην ικανότητα Διατρητικά Χτυπήματα, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τη ζημιά που προκαλείτε εναντίον θωρακισμένων αντιπάλων, απλώς με αυτό που ξέρετε καλύτερα: με γροθιές. Τέλος, η Ασπίδα Κρούσης της Βάι την βοηθά όχι μόνο να επιβιώνει από επιθέσεις μαζικής ζημιάς, αλλά και σε παρατεταμένες ομαδικές μάχες.

Είστε έτοιμοι να βάλετε τα γάντια σας και να διδάξετε πυγμαχία; Όταν οι αντίπαλοί σας δουν τον βαρύ οπλισμό σας, τα ψέματα θα τελειώσουν.



Μυθολογία:

Η Βάι αντιμετωπίζει όλα της τα προβλήματα όπως και τους τοίχους που της φράζουν το δρόμο: τα κάνει κομμάτια με τα μαγοτεχνικά γάντια της. Παρά το εγκληματικό παρελθόν της, η Βάι χρησιμοποιεί πλέον την εμπειρία της από τον υπόκοσμο για να υπηρετήσει την αστυνομία του Πίλτοβερ. Το θράσος, το σαρκαστικό χιούμορ και η επιδεικτική άρνηση της Βάι να ακολουθεί εντολές εξοργίζει συχνά τη συνεργάτιδά της, την Κέιτλιν, η οποία φροντίζει πάντα να ακολουθεί τους κανόνες. Όμως, ακόμη κι η Σερίφης του Πίλτοβερ δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Βάι αποτελεί ανεκτίμητο σύμμαχο στη μάχη εναντίον του εγκλήματος.

Η Βάι μεγάλωσε από παιδί στα περίχωρα του Πίλτοβερ όπου οι νόμοι δεν είχαν καμία ισχύ. Έτσι, αναγκάστηκε να μάθει τις τέχνες της κλοπής και της απάτης για να επιβιώσει. Κλέβοντας και αποσυναρμολογώντας μαγοτεχνικές συσκευές, απέκτησε ικανότητες εφάμιλλες πολύπειρων μηχανικών, ενώ η ζωή στους δρόμους της έμαθε να εμπιστεύεται μόνο τον εαυτό της. Όταν ήταν έξι ετών, μια συμμορία εγκληματιών εκτίμησαν τις ικανότητες της μικρής Βάι και την πήραν υπό την προστασία τους. Στα έντεκά της, η Βάι ήταν πια έμπειρη συνεργός στα εγκλήματά τους κι απολάμβανε τη συγκίνηση που της έδινε κάθε ληστεία.

Η συμπεριφορά της άλλαξε όταν σε μια επιδρομή σε κάποιο ορυχείο τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Βρέθηκε σε ένα αναγκαστικό δίλημμα: Να το σκάσει με τους συνεργούς της ή να προσπαθήσει να σώσει τους αθώους εργάτες του ορυχείου από μια σήραγγα που είχε καταρρεύσει. Η Βάι επέλεξε τον ηρωικό δρόμο. Καθώς αναζητούσε έναν τρόπο να απελευθερώσει τους εργάτες από τα χαλάσματα, ανακάλυψε μια ρομποτική πλατφόρμα εξόρυξης. Αυτοσχεδιάζοντας, ξεκόλλησε τις τεράστιες γροθιές της πλατφόρμας και τις μετέτρεψε σε αυτοσχέδια μαγοτεχνικά γάντια. Μόλις προσάρμοσε αυτά τα βαριά όπλα στα μικροσκοπικά χεράκια της, το μικρό κορίτσι σήκωσε το χέρι της κι έριξε μια φορτισμένη γροθιά στα χαλάσματα. Η δύναμη του χτυπήματος έκανε το βράχο κομμάτια. Αφού απελευθέρωσε τους εργάτες, η Βάι εξαφανίστηκε.

Μετά την αποτυχία της τελευταίας ληστείας, η Βάι έκοψε κάθε επαφή με τη συμμορία. Στο εξής δούλευε μόνη της, αλλά έκλεβε μόνο από άλλους εγκληματίες. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, η Βάι τροποποιούσε και βελτίωνε τις μαγοτεχνικές γροθιές της και μπορούσε πια εύκολα να κάνει ληστείες και να αρπάζει κλοπιμαία. Τελικά, η φήμη της έφτασε μέχρι την Κέιτλιν, την ονομαστή Σερίφη του Πίλτοβερ. Αντί να προσπαθήσει να τη συλλάβει, η Κέιτλιν έδωσε στην εγκληματία μια ευκαιρία να ξεπληρώσει το χρέος της προς την κοινωνία: να εργαστεί μαζί της για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο Πίλτοβερ. Η Βάι έβαλε τα γέλια. Γι’ αυτήν, μια δουλειά που θα της έδινε την ευκαιρία να δέρνει κακοποιούς χωρίς να την κυνηγάει η αστυνομία ήταν ό,τι καλύτερο. Δέχτηκε αμέσως. Πλέον, η Κέιτλιν πασχίζει να κρατήσει τη Βάι σε τάξη και η Βάι εκλαμβάνει τις εντολές της Κέιτλιν ως απλές υποδείξεις. Όταν όμως συνεργάζονται, γίνονται ο φόβος και ο τρόμος των κακοποιών του Πίλτοβερ.

'Είναι κρίμα. Έχω δύο γροθιές, αλλά εσύ έχεις μόνο ένα πρόσωπο''.
-- Βάι

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αλλαγές στο LoL

  ΔΕΙΤΕ ΤΙΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
                                      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Φαράγγι των Επικαλεστών
  • Αλλαγές στην απονομή χρυσού
    • Η παθητική απόκτηση χρυσού έχει αυξηθεί σε 16 ανά 10 δευτερόλεπτα από 13 ανά 10 δευτερόλεπτα - η απόκτηση χρυσού από τους υπηρέτες στις λωρίδες και τα τέρατα της ζούγκλας έχει μειωθεί ελαφρώς για λόγους ισορροπίας
    • Υπηρέτης πολεμιστής
      • Ο βασικός χρυσός που αποφέρει μειώθηκε σε 20 από 22
    • Υπηρέτης μακρινών επιθέσεων
      • Ο βασικός χρυσός που αποφέρει μειώθηκε σε 15 από 16
    • Υπηρέτης πολιορκητής
      • Ο βασικός χρυσός που αποφέρει αυξήθηκε σε 40 από 27
      • Η προσαρμογή των ποσών χρυσού με ανάλογα με την πάροδο του χρόνου αυξήθηκε σε 1 από 0,5
    • Τα ποσά χρυσού που αποφέρουν οι υπηρέτες ενημερώνονται πλέον πιο συχνά, πιο συγκεκριμένα ανά 90 δευτερόλεπτα αντί για 180 δευτερόλεπτα
  • Ρυθμίσεις στις διαδοχικές εκτελέσεις και θανάτους
    • Το μέγιστο μπόνους των διαδοχικών εκτελέσεων είναι πλέον 500 και όχι 600 μονάδες χρυσού.
    • Ο υπολογισμός των διαδοχικών εκτελέσεων και των διαδοχικών θανάτων επιταχύνεται κατά 50% περίπου.
      • Παράδειγμα: Ένας παίκτης με 4 διαδοχικές εκτελέσεις αξίζει 500 χρυσό - ενώ προηγουμένως έπρεπε να έχει 8 διαδοχικές εκτελέσεις για να φτάσει αυτό το μπόνους.
      • Παράδειγμα: Ένας παίκτης με 4 διαδοχικούς θανάτους αξίζει 126 χρυσό - ενώ προηγουμένως έπρεπε να έχει 6 διαδοχικούς θανάτους για να φτάσει αυτό το μπόνους.
  • Χρυσός από βοήθειες
    • Ο επιπλέον χρυσός από τη συμμετοχή πολλών παικτών σε μια εκτέλεση έχει μειωθεί σε 150% από 158%.
  • Ζούγκλα
    • Επισκόπηση
      • Έχει αυξηθεί η αρχική δυσκολία για όλες τις φωλιές στη ζούγκλα
      • Η δυσκολία της φωλιάς και οι ανταμοιβές εξαρτώνται πλέον περισσότερο από το μεγάλο τέρας της φωλιάς
      • Η προσαρμογή της δυσκολίας και οι ανταμοιβές των κεντρικών φωλιών στη ζούγκλα έχουν αυξηθεί σημαντικά
      • Οι συνολικές ανταμοιβές έχουν διαμοιραστεί εκ νέου ανάμεσα στις 3 κεντρικές φωλιές της ζούγκλας (Λύκοι, Πνεύματα, Γκόλεμ) ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στη δυσκολία και στην ευκολία πρόσβασης
      • Έχουν προστεθεί νέα αντικείμενα για τη ζούγκλα στο κατάστημα και έχουν γίνει αλλαγές στα προηγούμενα αντικείμενα που προορίζονταν για χρήση στη ζούγκλα
    • Η προσκόλληση των τεράτων στους ήρωες έχει αλλάξει
      • Τα τέρατα της ζούγκλας πλέον επιτίθενται στον πλησιέστερο στόχο αντί να προσπαθούν να κυνηγήσουν τον αρχικό τους στόχο.
      • Κάθε αλλαγή στόχου των τεράτων της ζούγκλας υπολογίζεται ως ένα «λουρί» - ο μέγιστος αριθμός των «λουριών» που πρέπει να συμπληρωθεί για την επαναφορά των τεράτων έχει αυξηθεί σε 10 από 3
      • Τα τέρατα της ζούγκλας προκαλούν πλέον 50% περισσότερη ζημιά στις μονάδες που δεν είναι ήρωες (π.χ.: τα Πλάσματα του Κενού του Μάλζαχαρ, το Κουτί Γελωτοποιού του Σάκο)
    • Το σύστημα «αποταμίευσης» που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των ανταμοιβών των τεράτων ανάλογα με το χρόνο που παρέμεναν στο χάρτη έχει καταργηθεί
    • Γιγάντιος Λύκος
      • Η βασική Ζωή αυξήθηκε σε 900 από 550
      • Η Ζωή ανά λεπτό αυξήθηκε σε 40 από 31
      • Η βασική Ζημιά Επίθεσης αυξήθηκε σε 35 από 24
      • Η Ζημιά Επίθεσης ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,7 από 0,44
      • Ο βασικός Χρυσός που αποφέρει αυξήθηκε σε 44 από 40
      • Ο Χρυσός ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,65 από 0,43
      • Η βασική Εμπειρία αυξήθηκε σε 153 από 128
      • Η Εμπειρία ανά λεπτό αυξήθηκε σε 2,3 από 1,5
      • Η Ταχύτητα Κίνησης μειώθηκε σε 443 από 510
      • Η ζημιά των Καίριων Χτυπημάτων μειώθηκε σε 150% από 300%
    • Λύκος
      • Η βασική Ζωή μειώθηκε σε 300 από 360
      • Η Ζωή ανά λεπτό αυξήθηκε σε 25 από 16,5
      • Η βασική Ζημιά Επίθεσης μειώθηκε σε 8 από 14
      • Η Ζημιά Επίθεσης ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,43 από 0,286
      • Ο βασικός Χρυσός που αποφέρει μειώθηκε σε 4 από 5
      • Ο Χρυσός ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,081 από 0,054
      • Η Εμπειρία ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,32 από 0,2136
      • Η Ταχύτητα Κίνησης μειώθηκε σε 443 από 510
      • Η ζημιά των Καίριων Χτυπημάτων μειώθηκε σε 150% από 200%
    • Πνεύμα
      • Η βασική Ζωή αυξήθηκε σε 750 από 400
      • Η Ζωή ανά λεπτό αυξήθηκε σε 39 από 28
      • Η βασική Ζημιά Επίθεσης αυξήθηκε σε 35 από 25
      • Η Ζημιά Επίθεσης ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,75 από 0,5
      • Ο βασικός Χρυσός που αποφέρει μειώθηκε σε 25 από 33
      • Ο Χρυσός ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,72 από 0,48
      • Η βασική Εμπειρία μειώθηκε σε 103 από 105
      • Η Εμπειρία ανά λεπτό αυξήθηκε σε 2,1 από 1,4
      • Η Εμβέλεια Επίθεσης μειώθηκε σε 300 από 650
    • Μικρό Πνεύμα
      • Η βασική Ζωή μειώθηκε σε 250 από 275
      • Η Ζωή ανά λεπτό αυξήθηκε σε 18 από 12,1
      • Η βασική Ζημιά Επίθεσης μειώθηκε σε 10 από 17
      • Η Ζημιά Επίθεσης ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,33 από 0,2195
      • Ο βασικός Χρυσός που αποφέρει μειώθηκε σε 3 από 4
      • Ο Χρυσός ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,054 από 0,036
      • Η βασική Εμπειρία μειώθηκε σε 15 από 22
      • Η Εμπειρία ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,16 από 0,1064
    • Μεγάλο Γκόλεμ
      • Η βασική Ζωή αυξήθηκε σε 1000 από 950
      • Η Ζωή ανά λεπτό αυξήθηκε σε 48 από 37
      • Η Ζημιά Επίθεσης ανά λεπτό αυξήθηκε σε 1,6 από 1,05
      • Ο βασικός Χρυσός που αποφέρει αυξήθηκε σε 45 από 40
      • Ο Χρυσός ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,8 από 0,38
      • Η βασική Εμπειρία αυξήθηκε σε 137 από 117
      • Η Εμπειρία ανά λεπτό αυξήθηκε σε 2,4 από 1,55
      • Η Ταχύτητα Κίνησης αυξήθηκε σε 350 από 300
      • Η Εμβέλεια Επίθεσης αυξήθηκε σε 150 από 100
      • Η Αντίσταση Μαγείας μειώθηκε σε -10 από 0
    • Γκόλεμ
      • Η βασική Ζωή αυξήθηκε σε 500 από 450
      • Η Ζωή ανά λεπτό αυξήθηκε σε 37 από 25
      • Η Ζημιά Επίθεσης ανά λεπτό αυξήθηκε σε 1,3 από 0,84
      • Ο Χρυσός ανά λεπτό αυξήθηκε σε 0,23 από 0,15
      • Η Εμπειρία ανά λεπτό αυξήθηκε σε 1,6 από 1,08
      • Η Ταχύτητα Κίνησης αυξήθηκε σε 350 από 300
      • Η Εμβέλεια Επίθεσης αυξήθηκε σε 150 από 100
      • Η Αντίσταση Μαγείας μειώθηκε σε -10 από 0
    • Αρχαίο Γκόλεμ
      • Η βασική Ζωή αυξήθηκε σε 1500 από 1350
    • Γηραιά Σαύρα
      • Η βασική Ζωή αυξήθηκε σε 1500 από 1350
    • Νεαρή Σαύρα
      • Η βασική Ζωή αυξήθηκε σε 300 από 250
    • Δράκος
      • Η βασική Ζωή αυξήθηκε σε 3500 από 3200
      • Η Ζωή ανά λεπτό αυξήθηκε σε 240 από 220
      • Η Εμβέλεια Επίθεσης μειώθηκε σε 350 από 500
    • Βαρόνος Νάσορ
      • Η βασική Ζωή αυξήθηκε σε 8800 από 8000
      • Η Ζωή ανά λεπτό αυξήθηκε σε 140 από 125
    • Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Ζούγκλα στην ιστοσελίδα της Περιόδου Προετοιμασίας για τη Σεζόν 3, στην εξής διεύθυνση.

Δάσος της &9931;ύγχυσης
  • Οι χρόνοι θανάτου σε χαμηλά επίπεδα αυξήθηκαν και μειώθηκαν στα υψηλά επίπεδα
  • Μειώθηκε η ποσότητα εμπειρίας που μοιράζεται από δύο και τρεις κοντινούς παίκτες
  • Η αναγέννηση μάνα έγινε πιο κατανοητή στις επεξειγήσεις των βωμών
  • Ρυθμίσεις στους κανόνες όρασης των βωμών
    • Ουδέτεροι βωμοί δεν θα δίνουν πλέον όραση
    • Αόρατοι ήρωες δεν μπορούν πλέον να καταλάβουν βωμούς
    • Η Έβελιν θα φανερωθεί σε απόσταση 300 από έναν βωμό που γίνεται να καταληφθεί (αυτό για να της επιτραπεί να καταλάβει βωμούς χωρίς να χρησιμποιήσει ξόρκια για να βγει από την απόκρυψη)
  • Αντικείμενα
    • Πυρσός Μαύρου Πυρός
      • Η Διείσδυση Μαγείας μειώθηκε από 20 σε 15
      • Μειώθηκαν οι μέγιστες φορτίσεις από 25 σε 18
      • Μειώθηκε η διάρκεια του εφέ καψίματος από 3 σε 2 δευτερόλεπτα
      • Αυξήθηκε η καθυστέρηση για φόρτιση από 1 σε 1.5 δευτερόλεπτα
      • Αυξήθηκε η ποσότητα του καψίματος από 1.67% σε 1.75% της μέγιστης ζωής / δευτερόλεπτο
      • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που προκαλούσε το πρώτο σκέλος της ζημιάς να μην καταναλώσει μία φόρτιση
    • Φανάρι Ενόρασης Ψυχών του Γκρεζ
      • Φόρμουλα: Υφασμάτινη Πανοπλία + Βαμπιρικό Σκήπτρο
      • Συνολικό κόστος σε χρυσό: 1250 (κόστος συνδυασμού: 150)
      • +25 Ζημιά Επίθεσης
      • +20 Θωράκιση
      • +12% Αρπαγή ζωής
      • Μοναδική παθητική ικανότητα: Οι βασικές επιθέσεις σας εναντίον υπηρετών και τεράτων έχουν 20% πιθανότητα να προκαλέσουν επιπλέον 200 μαγική ζημιά.
      • Μοναδική ενεργή ικανότητα: Μια ομίχλη που φανερώνει μια περιοχή για 10 δευτερόλεπτα (χρόνος επαναφόρτισης 1 λεπτό).
    • Προσωρινά απενεργοποιήθηκε ο Άρπαξ του Λόρδου Βαν Νταμ (συγκρούεται με τον Μαύρο Θεριστή)
    • Προσωρινά απενεργοποιήθηκε το Σατανικό Τσεκούρι (συγκρούεται με το Κάλεσμα του Εκτελεστή)
    • Τα ακόλουθα νέα αντικείμενα της 3ης Σεζόν είναι απενεργοποιημένα:
      • Ματσέτα του Κυνηγού
      • Τα ξυράφια του Μάντρεντ (επανασχεδιασμός)
      • Λίθος Πνεύματος και οι αναβαθμίσεις του
      • Το Μαρτύριο της Λιάντρι
      • Ενίσχυση Φύλακας της Εστίας
      • Αντιστάτης
      • Λίθος Όρασης
      • Ρουμπίνι Όρασης
      • Ρουνικό Προτείχισμα

Κρυστάλλινη Ουλή
  • Η Αναπλήρωση Μάνα της Ισορροπίας αυξήθηκε σε 1.5% από 2% ανά 1% Μάνα που λείπει
  • Τα ακόλουθα νέα αντικείμενα της 3ης Σεζόν είναι απενεργοποιημένα:
    • Ματσέτα του Κυνηγού
    • Λίθος Πνεύματος και οι αναβαθμίσεις του
    • Το Μαρτύριο της Λιάντρι
    • Ενίσχυση Φύλακας της Εστίας
    • Αντιστάτης
    • Λίθος Όρασης
    • Ρουμπίνι Όρασης

Η Δοκιμασία των Ηρώων
  • Τα ακόλουθα νέα αντικείμενα της 3ης Σεζόν είναι απενεργοποιημένα:
    • Ματσέτα του Κυνηγού
    • Λίθος Πνεύματος και οι αναβαθμίσεις του
    • Ενίσχυση Φύλακας της Εστίας
    • Αντιστάτης
    • Λίθος Όρασης
    • Ρουμπίνι Όρασης
    • Κρυστάλλινη Φιάλη

Γενικά (Στατιστικά)
  • Βασικό κόστος των στατιστικών
    • Το κόστος της Ζημιάς Επίθεσης έχει μειωθεί σε γενικές γραμμές κατά 5 έως 10%, περίπου.
    • Το κόστος της Ταχύτητας Επίθεσης έχει αυξηθεί σε γενικές γραμμές περίπου κατά 20%
    • Το κόστος της Θωράκισης και της Αντίστασης Μαγείας έχει αυξηθεί σε γενικές γραμμές κατά 10 έως 20%, περίπου
    • Τα στατιστικά των βασικών αντικειμένων, αλλά και το κόστος τους έχει προσαρμοστεί αναλόγως.
  • Αυξήσεις για αντικείμενα της Βαθμίδας 3
    • Κόστος σε χρυσό για συνταγές αντικειμένων βαθμίδας 3 έχουν γενικά μειωθεί Αυτό σημαίνει ότι όσο μεγαλύτερο είναι το δέντρο της εξέλιξης ενός αντικειμένου, τόσο λιγότερα θα είναι τα στατιστικά που δίνει και τόσο πιο ακριβό θα είναι σε σχέση με τις προηγούμενες βαθμίδες.
  • Αλλαγές στη διείσδυση
    • Η ποσοστιαία Διείσδυση εφαρμόζεται πλέον πριν από τη Διείσδυση με σταθερή τιμή. Αυτό σημαίνει ότι ο συνδυασμός των δύο αυτών στατιστικών θα ενισχύσει το αποτέλεσμα και των δύο. Αντιθέτως, στην τρέχουσα έκδοση του παιχνιδιού αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της αποτελεσματικότητας και για τα δύο.
    • Η Διείσδυση Θωράκισης του Τελευταίου Ψιθύρου μειώθηκε σε 35% από 40%
    • Η Διείσδυση μαγείας της Ράβδου του Κενού μειώθηκε σε 35% από 40%
    • Η Διείσδυση Μαγείας της Στοιχειωμένης Μάσκας μειώθηκε σε 15 από 20
    • Η Διείσδυση Μαγείας των Παπουτσιών Μάγου μειώθηκε σε 15 από 20
  • Ταχύτητα Κίνησης
    • Η αύξηση της Ταχύτητας Κίνησης για όλες τις Μπότες έχει μειωθεί κατά 25
    • Η βασική Ταχύτητα Κίνησης όλων των ηρώων έχει αυξηθεί κατά 25

Αντικείμενα
  • Καταργήθηκαν
    • Τα παρακάτω αντικείμενα έχουν καταργηθεί και τα αντικείμενα που βασίζονται σε αυτά για την κατασκευή τους έχουν πλέον διαφορετική συνταγή:
      • Φυλαχτό Μέκι, Φυλακτό Ανάπλασης, Δύναμη της Φύσης, Ιόνιος Σπίθα, Μαγική λεπίδα της Νύχτας, Μανδύας και Μαχαίρι, Ελιξίριο της Ευκινησίας, Λεβιάθαν, Πέπλο των Ψυχών, Καρδιά από Χρυσάφι, Τα ξυράφια του Μάντρεντ
  • Ανασχεδιάστηκαν
    • Τα παρακάτω αντικείμενα έχουν αλλάξει και έχουν πλέον διαφορετικές παθητικές ικανότητες και στατιστικά:
      • Ασθένεια, Χορευτής Φαντασμάτων, Κήρυκας του Ζέκε, Φύλακας Άγγελος, Όλεθρος των Απέθαντων, Το Θαύμα της Ελέισα, Ο Οιωνός του Ραντουίν, Αγκάλιασμα Θανάτου, Οργισμένο Σπαθί του Γκουίνσου, Τιάματ, Μαύρος Θεριστής, Δάκρυα της Θεάς, Ραβδί Αρχάγγελου, Μαναμιούν, Κάλεσμα του Εκτελεστή, Βίβλος του Μορέλο, Πανοπλία του Γόρμογκ, Άπληστη Λεπίδα, Αιγίδα της Λεγεώνας, Μαγοτεχνικό Σπαθοπίστολο
  • Νέα αντικείμενα
    • Τα παρακάτω αντικείμενα είναι νέα και θα είναι διαθέσιμα στο Φαράγγι των Επικαλεστών:
      • Σχεδιασμένα για τη ζούγκλα: Ματσέτα του Κυνηγού, Λίθος Πνεύματος, Πνεύμα του Αρχαίου Γκόλεμ, Πνεύμα από τον Κάτω Κόσμο, Πνεύμα της Γηραιάς Σαύρας
      • Σχεδιασμένα για υποστήριξη: Θραύσμα Αληθινού Πάγου, Κάμινος του Μιχαήλ, Έμβλημα Υπακοής, Δίδυμες Σκιές
      • Σχεδιασμένα για επίθεση: Τυφώνας του Ρουνάαν, Ζέφυρος, Σπαθί των Θεών, Γιαταγάνι από Υδράργυρο, Το Μαρτύριο της Λιάντρι, Στιλέτο Στατικού Ηλεκτρισμού
      • Σχεδιασμένα για άμυνα: Παγωμένη Γροθιά, Αντιστάτης
  • Αναβαθμίσεις για μπότες
    • Όλες οι μπότες της Βαθμίδας 2 μπορούν πλέον να αναβαθμιστούν με μια επιπλέον ενίσχυση πληρώνοντας επιπλέον χρυσό - Όλες οι μπότες της Βαθμίδας 2 έχουν πρόσβαση στην ίδια συλλογή ικανοτήτων.
      • Ενίσχυση - Προθυμία: Αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης κατά 15.
      • Ενίσχυση - Μανία: Η πρόκληση ζημιάς σε έναν ήρωα με μια επίθεση ή ξόρκι που στοχεύει έναν αντίπαλο, σας επιτρέπει να κινείστε πιο γρήγορα για 2 δευτερόλεπτα.
      • Ενίσχυση - Διαστρέβλωση: Οι χρόνοι επαναφόρτισης των ξορκιών Επιτάχυνση, Τηλεμεταφορά και Ταχυμεταφορά μειώνονται κατά ένα ποσοστό.
      • Ενίσχυση - Αρχηγός: Οι σύμμαχοι ήρωες που τρέχουν προς το μέρος σας αυξάνουν την ταχύτητα κίνησής τους. Επιπλέον, οι κοντινοί σύμμαχοι υπηρέτες αυξάνουν σημαντικά την ταχύτητα κίνησής τους.
      • Ενίσχυση - Φύλακας της Εστίας: Όταν βρίσκεστε κοντά σε ένα σιντριβάνι αναπληρώνετε αμέσως τη ζωή και το μάνα σας. Επιπλέον, η ταχύτητα κίνησής σας αυξάνεται σημ&9945;ντικά. Η αύξηση της ταχύτητα φθίνει σταδιακά εντός 8 δευτερολέπτων. Αυτή η παθητική επίδραση δεν ενεργοποιείται αν βρίσκεστε σε κατάσταση μάχης.
  • Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα αντικείμενα στην ιστοσελίδα της Περιόδου Προετοιμασίας για τη Σεζόν 3

Ξόρκια Επικαλεστή
  • Φράγμα
    • Τώρα διαθέσιμο στο Φαράγγι των Επικαλεστών και στην Κρυστάλλινη Ουλή
    • Ο χρόνος επαναφόρτισης αυξήθηκε σε 210 δευτερόλεπτα από 125
    • Η ζημιά που εξουδετερώνει η ασπίδα μειώθηκε σε 95 + 20 ανά επίπεδο από 100 + 25 ανά επίπεδο
    • Το Βελτιωμένο Φράγμα αυξάνει τη ζημιά που εξουδετερώνει η ασπίδα κατά 20 αντί να μειώνει το χρόνο επαναφόρτισης κατά 20 δευτερόλεπτα
    • Η διάρκεια της ασπίδας μειώθηκε σε 2 από 4 δευτερόλεπτα
  • Μαντική Όραση
    • Η διάρκεια αυξήθηκε σε 5 δευτερόλεπτα από 4
    • Ο χρόνος επαναφόρτισης μειώθηκε σε 60 δευτερόλεπτα από 70
    • Η ακτίνα δράσης μειώθηκε σε 1200 από 1400
    • Η Βελτιωμένη Μαντική Όραση συνεχίζει να παρακολουθεί τις μονάδες που αποκαλύφθηκαν από τη Μαντική Όραση για 5 επιπλέον δευτερόλεπτα, αντί να αυξάνει τη διάρκεια κατά 2 δευτερόλεπτα
  • Διαύγεια
    • Πλέον αναπληρώνει το 40% του μέγιστου Μάνα του ήρωά σας και των κοντινών συμμάχων
    • Η Βελτιωμένη Διαύγεια αυξάνει πλέον την αναπλήρωση Μάνα σε 25% από 20% (συνολικά, αναπληρώνει το 50% του μέγιστου Μάνα για τον ήρωά σας και τους συμμάχους)
  • Εξάντληση
    • Πλέον, μειώνει την Ταχύτητα Επίθεσης κατά 50%
    • Η μείωση της Ταχύτητας Κίνησης μειώθηκε σε 30% από 40%
    • Πλέον, μειώνει όλη τη ζημιά που προκαλείται από επιθέσεις κατά 30% από 70% και από ικανότητες/αντικείμενα κατά 30%.
  • Ταχυμεταφορά
    • Ο χρόνος επαναφόρτισης αυξήθηκε σε 300 δευτερόλεπτα από 265
    • Η Βελτιωμένη Ταχυμεταφορά υπολογίζεται πλέον μετά από άλλες μειώσεις του χρόνου επαναφόρτισης της Ταχυμεταφοράς
  • Θεραπεία
    • Η ζωή που αναπληρώνεται ανά επίπεδο μειώθηκε σε 15 από 25
    • Η θεραπεία των συμμάχων αυξήθηκε σε 100% από 50%
    • Η Βελτιωμένη Θεραπεία αυξάνει πλέον τη μέγιστη Ζωή του ήρωά σας κατά 5 ανά επίπεδο αντί να αυξάνει την αποτελεσματικότητα της Θεραπείας κατά 10%
    • Ο χρόνος επαναφόρτισης αυξήθηκε σε 300 δευτερόλεπτα από 270
  • Ανάφλεξη
    • Ο χρόνος επαναφόρτισης αυξήθηκε σε 210 δευτερόλεπτα από 180
  • Προαγωγή
    • Απενεργοποιήθηκε
  • Ανάσταση
    • Πλέον, αυξάνει πάντα την ταχύτητα κίνησής σας μετά την ανάσταση
    • Η Βελτιωμένη Ανάσταση δίνει πλέον επιπλέον Ζωή μετά την ανάσταση αντί για προσωρινή αύξηση της ταχύτητας
  • Ένταση
    • Απενεργοποιήθηκε

Εξειδικεύσεις
Ρούνοι
  • Τα ονόματα των ρούνων έχουν αλλάξει ώστε να είναι πιο αντιπροσωπευτικά της πραγματικής λειτουργίας τους (π.χ. το Σημάδι της Απομόνωσης έχει μετονομαστεί σε Σημάδι Διείσδυσης Θωράκισης)
  • Μικρό Σημάδι Διείσδυσης Θωράκισης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 0,72 από 0,93
  • Σημάδι Διείσδυσης Θωράκισης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 1 από 1,29
  • Μέγα Σημάδι Διείσδυσης Θωράκισης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 1,28 από 1,66
  • Μικρό Σημάδι Διείσδυσης Μαγείας
    • Η Διείσδυση Μαγείας μειώθηκε σε 0,49 από 0,53
  • Σημάδι Διείσδυσης Μαγείας
    • Η Διείσδυση Μαγείας μειώθηκε σε 0,68 από 0,74
  • Μέγα Σημάδι Διείσδυσης Μαγείας
    • Η Διείσδυση Μαγείας μειώθηκε σε 0,87 από 0,95
  • Μικρό Σύμβολο Διείσδυσης Μαγείας
    • Η Διείσδυση Μαγείας μειώθηκε σε 0,35 από 0,38
  • Σύμβολο Διείσδυσης Μαγείας
    • Η Διείσδυση Μαγείας μειώθηκε σε 0,49 από 0,53
  • Μέγα Σύμβολο Διείσδυσης Μαγείας
    • Η Διείσδυση Μαγείας μειώθηκε σε 0,63 από 0,68
  • Μικρό Πετράδι Διείσδυσης Θωράκισης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 1,42 από 1,85
  • Πετράδι Διείσδυσης Θωράκισης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 1,99 από 2,59
  • Μέγα Πετράδι Διείσδυσης Θωράκισης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 2,56 από 3,33
  • Μικρό Πετράδι Διείσδυσης Μαγείας
    • Η Διείσδυση Μαγείας μειώθηκε σε 1,11 από 1,21
  • Πετράδι Διείσδυσης Μαγείας
    • Η Διείσδυση Μαγείας μειώθηκε σε 1,56 από 1,69
  • Μέγα Πετράδι Διείσδυσης Μαγείας
    • Η Διείσδυση Μαγείας μειώθηκε σε 2,01 από 2,18
  • Μικρό Σημάδι Υβριδικής Διείσδυσης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 0,5 από 0,56
    • Η Διείσδυση Μαγείας αυξήθηκε σε 0,34 από 0,32
  • Σημάδι Υβριδικής Διείσδυσης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 0,7 από 0,74
    • Η Διείσδυση Μαγείας αυξήθηκε σε 0,48 από 0,44
  • Μέγα Σημάδι Υβριδικής Διείσδυσης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 0,9 από 1
    • Η Διείσδυση Μαγείας αυξήθηκε σε 0,61 από 0,57
  • Μικρό Πετράδι Υβριδικής Διείσδυσης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 0,99 από 1,11
    • Η Διείσδυση Μαγείας αυξήθηκε σε 0,77 από 0,72
  • Πετράδι Υβριδικής Διείσδυσης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 1,39 από 1,55
    • Η Διείσδυση Μαγείας αυξήθηκε σε 1,09 από 1,01
  • Μέγα Πετράδι Υβριδικής Διείσδυσης
    • Η Διείσδυση Θωράκισης μειώθηκε σε 1,79 από 2
    • Η Διείσδυση Μαγείας αυξήθηκε σε 1,41 από 1,3

PvP.Net 1.72
  • Προτεινόμενα αντικείμενα δεν εμφανίζονται πλεόν στην οθόνη λεπτομερειών Ηρώων. Αυτή η αλλαγή δεν επηρρεάζει τις πληροφορίες που αναγράφονται στον ιστότοπο ή στο κατάστημα εντός του παιχνιδιού.

Ήρωες
  • Χίκαριμ
    • Η βασική Ζημιά Επίθεσης αυξήθηκε σε 59 από 56
    • Η Ζημιά Επίθεσης ανά επίπεδο αυξήθηκε σε 3,2 από 3
  • Νότιλους
    • Η προστασία από την Οργή του Τιτάνα αυξήθηκε σε 100/150/200/250/300 από 80/130/180/230/280
  • Ράμους
    • Η βασική Θωράκιση αυξήθηκε σε 25 από 21
    • Η βασική Αναπλήρωση Ζωής ανά 5 δευτερόλεπτα αυξήθηκε σε 8 από 6
  • Σεζουάνι
    • Η βασική Θωράκιση αυξήθηκε σε 24 από 21
    • Η διάρκεια των Βόρειων Ανέμων αυξήθηκε σε 6 δευτερόλεπτα από 5

Λειτουργία θεατή:
  • Οι επισημάνσεις (ping) θα είναι χρωματισμένες ανάλογα με την ομάδα στην λειτουργία θεατή.
  • Οι επισημάνσεις στόχου θα διαρκούν μόνο 6 δευτερόλεπτα στην λειτουργία θεατή.
  • Οι αλγόριθμοι αυτόματης κάμερας έχουν βελτιωθεί.

Γενικά:
  • Οι πύργοι του Νέξους στην Κρυστάλλινη Ουλή και την Δοκιμασία των Ηρώων θα σκοτώνουν πλέον άτρωτες μονάδες.
  • Ανανέωση σε Αντικείμενα, Εξειδικεύσεις και Ξόρκια Επικαλεστή για τα bot ώστε να είναι σχετικά με τις αλλαγές της Σεζόν 3.
  • Βελτίωση της λογικής των ξορκιών επικαλεστή των bots και της συνέπειας της χρήσης τους από όλα
  • Διόρθωση στο πώς τα bots σε προσαρμοσμένο παιχνίδι Δάσους της Σύγχυσης προσαρμόζονται στις επιλογές λωρίδας των παικτών.
  • Ξόρκια που στοχεύουν τον ήρωά σας θα δημιουργούν μία λάμψη γύρω από αυτόν.
  • Δεν υπάρχει προκαθορισμένη Αντιστοίχιση πλήκτρων για 'Εμφάνιση Ζωής' και 'Εμφάνιση Ζωής Υπηρετών'
  • Οι παθητικές ικανότητες των Ηρώων θα εμφανίζουν πλέον τον χρόνο επαναφόρτισής τους επάνω από το εικονίδιό τους.
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα που προκαλεί τις βολές που ξεκινούν μέσα στην ομίχλη του πολέμου να μην εμφανίζονται (πχ. Το ακόντιο της Νίνταλι)

Με κάθε ενημέρωση, προσπαθούμε να βελτιώσουμε σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό την εμφάνιση του παιχνιδιού. Σας συνιστούμε να εγκαθιστάτε τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης καρτών βίντεο.