Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Το League of Legends έρχεται στα Ελληνικά!!

Το LoL, μετά από απαίτηση πολλών ελλήνων παικτών (γύρω στους 200.000), θα βγει στα Ελληνικά!!!Με ανακοίνωση που έκανε το LoL στην ιστοσελίδα της στις 14/6/2012,η ελληνική γλώσσα θα βγει για τους server EUNE(ΕΕΣΑ) και EUW(ΕΕΔΕ) και θα βγει στο επόμενο Patch.
Όποιος τώρα θελήσει να αλλάξει server από το EUW στο EUNE και έχει ελληνική υπηρεσία ίντερνετ,θα το κάνει ΔΩΡΕΑΝ!!!Το όνομά του θα παραμείνει ίδιο,εκτός αν υπάρχει ίδιο,τότε θα του ζητηθεί να γράψει ένα νέο όνομα.
Όλες η φωνές και τα κείμενα θα είναι στα ελληνικά.Θα βγει ένα Forum που θα είναι στα ελληνικά για τους Έλληνες παίκτες.Η υποστήριξη παικτών του LoL (https://support.leagueoflegends.com) θα βγει επίσης στα ελληνικά και θα γίνουν διοργανώσεις για την ελληνική κοινότητα.
Η ομάδα του LoL έχει εργαστεί πολλή σκληρά για να γίνει αυτό πραγματικότητα και με χαρά μας να ανακοινώνουν ότι θα βγει πολύ σύντομα.
Επίσης η ιστοσελίδα του LoL (eune.leagueoflegends.com) έχει βγει ήδη στα ελληνικά.Μπορείτε να την αλλάξετε από επάνω πατώντας το βελάκι που κοιτάζει προς τα κάτω και επιλέγοντας ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου