Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ρένγκαρ, ο Κυνηγός της Υπερηφάνειας



Ο απόλυτος κυνηγός είναι μεθοδικός, αποφασισμένος και αμείλικτος. Σας παρουσιάζουμε τον Ρένγκαρ, τον Κυνηγό της Υπερηφάνειας, έναν από τους φοβερότερους κυνηγούς σε όλο το Βάλοραν, που κόβει κομμάτια τους εχθρούς του στο πέρασμά του ή ξεπηδά απ' τις σκιές της βλάστησης κι αιφνιδιάζει τους εχθρούς του. Ωστόσο, ο Ρένγκαρ δεν έχει καταφέρει να πιάσει ακόμα το τερατώδες ον που θέλει περισσότερο απ' όλα να προσθέσει στη συλλογή των τροπαίων του.


  • Απρόβλεπτο αρπακτικό (Παθητικό): Όσο ο Ρένγκαρ είναι στην βλάστηση ή σε απόκρυψη, πηδάει στο στόχο όταν χρησιμοποιεί την βασική του επίθεση. Ο Ρένγκαρ αποκτά 1 πόντο στην Κτηνωδία με κάθε ικανότητα που χρησιμοποίει στον εχθρό. Όταν φτάνει τους 5 πόντους Κτηνωδίας, η επόμενη ικανότητα του Ρένγκαρ αυξάνεται δίνοντάς μια επιπλέον επίδραση
  • Αγριότητα: Η επόμενη βασική επίθεση του Ρένγκαρ προκαλεί επιπλέον ζημιά και του δίνει αυξημένη Ταχύτητα Επίθεσης για λίγη ώρα
    • Μπόνους Κτηνωδίας: Ο Ρένγκαρ προκαλεί αυξημένη ζημιά και επιπλέον Ταχύτητα Επίθεσης
  • Κραυγή μάχης: Ο Ρένγκαρ απελευθερώνει μια κραυγή μάχης, προκαλώντας ζημιά στους εχθρούς.Αφότου συλλέξει αρκετά τρόπαια, το αντικείμενο μπορεί να παράγει Κτηνωδία όταν χρησιμοποιείται επιτρέποντας τον Ρένγκαρ να γεμίσει άμεσα την μπάρα του και να αποκτήσει επιπλέον Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας για λίγη ώρα.
    • Μπόνους Κτηνωδίας: Ο Ρένγκαρ θεραπεύεται για ένα μεγάλο ποσό
  • Επίθεση με παγίδες: Ο Ρένγκαρ πετάει μια παγίδα επιβραδύνοντας τους εχθρούς του για λίγη ώρα
    • Μπόνους Κτηνωδίας: Ο Ρένγκαρ ακινητοποιεί τον στόχο.
  • Η Ευχαρίστηση του κυνηγιού (Υπέρτατη): Ο Ρένγκαρ ενεργοποιεί τις ικανότητες κινηγιού του με το να γίνει αόρατος και να αποκαλύψει όλους τους εχθρούς τριγύρω του σε μια μεγάλη εμβέλεια. Αποκτά Ταχύτητα Κίνησης και παράγει Κτηνωδία πολύ γρήγορα



Ο Ρένγκαρ είναι ήρωας φτιαγμένος για την πάνω λωρίδα ή τη ζούγκλα και τα βίαια χτυπήματα και οι βρυχηθμοί του σπέρνουν το θάνατο στους εχθρούς του. Όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από τις ικανότητές του στον εχθρό, αποκτάτε έναν πόντο Κτηνωδίας. Όταν συγκεντρώσετε πέντε πόντους Κτηνωδίας, οι ικανότητες του Ρένγκαρ γίνονται άμεσα διαθέσιμες και η επόμενη ικανότητα που ενεργοποιείται αποκτά μια νέα, ισχυρή δευτερεύουσα επίδραση. Οι παίκτες θα πρέπει να διαχειρίζονται την Κτηνωδίας με στρατηγικό τρόπο και να ενεργοποιούν την κατάλληλη ικανότητα σε κάθε αβέβαιη κατάσταση. Χάρη στην παθητική ικανότητά του, ο Ρένγκαρ εκτελεί επιπλέον ένα άλμα με τη βασική επίθεσή του όταν τη χρησιμοποιεί κρυμμένος στη βλάστηση ή όταν είναι αόρατος. Έτσι, ο κορυφαίος κυνηγός διαθέτει μοναδικές δυνατότητες για ενέδρα από απόκρυψη.

Με την υπέρτατη ικανότητά του, τη Συγκίνηση του Κυνηγιού, ο Ρένγκαρ γίνεται αόρατος και αποκτά επιπλέον ταχύτητα κίνησης και πόντους Κτηνωδίας. Η αληθινή δύναμη της υπέρτατης ικανότητας του Ρένγκαρ είναι ότι μπορεί να βλέπει τους εχθρούς του μέσα από την ομίχλη πολέμου. Ο Ρένγκαρ κυριεύεται από μια δίψα για κυνήγι και μπορεί να βλέπει πού βρίσκονται οι εχθροί, όπως και να ακούει τις καρδιές τους να χτυπούν πιο δυνατά και πιο γρήγορα καθώς τους πλησιάζει.

Κανένας κυνηγός δεν είναι ολοκληρωμένος χωρίς τα τρόπαιά του. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρένγκαρ, που συλλέγει τα απομεινάρια της σκοτωμένης λείας του. Παίζοντας ως Ρένγκαρ, θα μπορείτε να αποκτήσετε προαιρετικά το Περιδέραιο από Δόντια, ένα μοναδικό αντικείμενο καταστήματος που συλλέγει τρόπαια από τις εκτελέσεις και τις βοήθειες του Ρένγκαρ. Σκοτώνοντας εχθρούς, η ισχύς του περιδέραιου αυξάνεται και ξεκλειδώνονται νέα πλεονεκτήματα όταν φτάνετε έναν ορισμένο αριθμό τροπαίων. Όταν ο Ρένγκαρ συγκεντρώσει αρκετά τρόπαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αντικείμενο για να αυξήσετε την Κτηνωδίας. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε ή να χρησιμοποιήσετε το Περιδέραιο από Δόντια, αλλά αν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε, θα ανταμειφθείτε για το επιθετικό σας παιχνίδι.

Μυθολογία:

Σε κάθε τοίχο της φωλιάς του, ο κυνηγός τροπαίων Ρένγκαρ κρεμά τα κεφάλια, τα κέρατα, τα νύχια και τα δόντια των πιο επικίνδυνων πλασμάτων του Βάλοραν. Παρόλο που η συλλογή του είναι τεράστια, ο Ρένγκαρ παραμένει ανικανοποίητος κι αναζητά αδιάκοπα όλο και μεγαλύτερα θηράματα. Κινείται με υπομονή πριν σκοτώσει, μελετά το θήραμά του, μαθαίνει και προετοιμάζεται για να βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με το τέρας που δεν έχει κατορθώσει να νικήσει ποτέ.

Ο Ρένγκαρ δεν γνώρισε ποτέ τους πραγματικούς γονείς του, αλλά τον μεγάλωσε ένας άνθρωπος που είχε τη φήμη θρυλικού κυνηγού. Ήταν τέλειος μαθητής, ρουφούσε με πάθος τα μαθήματα του πατέρα του και βελτιωνόταν με τα αφύσικα, άγρια ένστικτά του. Πριν ακόμα μεγαλώσει πλήρως η χαίτη του, ο Ρένγκαρ ξεκίνησε μόνος του να διεκδικήσει μια μεγάλη περιοχή για τον εαυτό του. Στην περίμετρό του, κάρφωσε τα κρανία των σκοτωμένων θυμάτων του, ως προειδοποίηση σε πιθανούς εισβολείς. Πίστευε ότι η απόλυτη κυριαρχία σε μια περιοχή θα τον ικανοποιούσε, αλλά δεν μπορούσε να βρει γαλήνη. Κανένα από τα τέρατα στην περιοχή του δεν ήταν δύσκολη λεία και χωρίς δυνατούς αντιπάλους που θα δοκίμαζαν τα όριά του, το πνεύμα του Ρένγκαρ αποδυναμώθηκε. Φοβήθηκε ότι δεν είχε απομείνει κανένα αξιόλογο θήραμα κι ότι δεν θα αισθανόταν ποτέ ξανά τη συγκίνηση του κυνηγιού. Ακριβώς όταν έμοιαζε να έχει χάσει κάθε ελπίδα, βρέθηκε αντιμέτωπος με το τέρας. Ήταν ένα αποκρουστικό, αλλόκοτο πλάσμα που φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν ανήκε στον κόσμο του. Είχε γιγάντια νύχια σαν δρεπάνια και καταβρόχθιζε κάθε ζώο που έβρισκε στο δρόμο του. Με ασυγκράτητο ζήλο μπροστά στην προοπτική μιας πρόκλησης σαν αυτή, ο Ρένγκαρ έστησε ενέδρα και επιτέθηκε βιαστικά στο τέρας. Ήταν πολύ ανώτερο από ο,τιδήποτε είχε κυνηγήσει μέχρι τότε. Η μάχη τους ήταν άγρια και τραυματίστηκαν και οι δύο βαριά. Ο Ρένγκαρ έχασε ένα μάτι, αλλά το πιο σκληρό χτύπημα ήταν αυτό στην υπερηφάνεια του. Δεν είχε αποτύχει ποτέ ξανά στο κυνήγι του. Και ακόμα χειρότερα, τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που αναγκάστηκε να υποχωρήσει. Τις επόμενες ημέρες, ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου. Οι πόνοι του ήταν απερίγραπτοι, αλλά βαθιά μέσα του ένιωσε μια αχτίδα χαράς. Το κυνήγι είχε ξεκινήσει. Αν υπήρχαν σ' αυτόν τον κόσμο τόσο ισχυρά όντα, θα τα έβρισκε και θα έφτιαχνε ένα βουνό από τα κεφάλια τους. Ωστόσο, ήθελε ακόμη να γευτεί τη χαρά της σφαγής του τέρατος. Στο μεγαλύτερο τοίχο της φωλιάς του, κρατά ένα μέρος του κενό για να βάλει το κεφάλι του τέρατος, ένα τρόπαιο που ορκίζεται ότι μια μέρα θα είναι το επίκεντρο της συλλογής του.

«Κυνήγα τους αδύναμους και θα επιβιώσεις, κυνήγα τους δυνατούς και θα ζήσεις.»
-Ρένγκαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου