Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Άναβαθμίσεις και νέος χάρτης

Σύμφωνα με το LoL,στο PBE server,το Δάσος της Σύγχυσης κυκλοφορεί σε νέα εκδοση με πολλά καινούρια πράγματα.Δείτε παρακάτω:


Δείτε συνοπτικά τα νέα πράγματα στο Δάσος της Σύγχυσης:
  • Περισσότερες βιώσιμες συνθέσεις ομάδων: Στο κατάστημα αντικειμένων στο Δάσος της Σύγχυσης θα μπορείτε πλέον να βρείτε πλήθος αντικειμένων που είναι κατάλληλα για την υποστήριξη κάθε ρόλου στις μάχες 3v3, ενώ το έδαφος έχει τροποποιηθεί, ώστε να είναι πιο εύκολο το κυνήγι ηρώων που μπορούν να τηλεμεταφέρονται.
  • Βελτιωμένη ζούγκλα: Αντικαταστήσαμε τα τυχαία τέρατα με νέες, πιο ισχυρές φωλιές και αφαιρέσαμε το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας ζούγκλας, ώστε η δράση να εστιάζεται κοντά στο κέντρο, όπου ο ήρωας της ζούγκλας μπορεί να στήνει ενέδρες και στις δύο λωρίδες
  • Πιο γρήγορα παιχνίδια: Διευρύναμε τη στενή λωρίδα έξω από κάθε ινχίμπιτορ, ώστε να εμποδίζεται το αμυντικό παιχνίδι στο τέλος του αγώνα. Επίσης, προσθέσαμε ένα τείχος που χωρίζει τον πύργο του ναού από το Νέξους, ώστε να μην μπορούν οι παίκτες να παρασέρνουν ισχυρούς υπηρέτες στην ακτίνα λέιζερ
  • Περισσότεροι φανταστικοί ουδέτεροι στόχοι: Η Γηραιά Σαύρα αντικαταστάθηκε από δύο βωμούς που οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν για μια ενίσχυση που επηρεάζει όλη την ομάδα, ενώ ο Εβενολαίμης (Δράκος) αντικαταστάθηκε από τον Βάιλμο – μια τεράστια αράχνη (δεν έχει να κάνει με την καινούρια ηρωίδα Ελίζ).
Αν θέλετε να βγει η πίστα ανανεωμένη και στους κανονικούς server,Στείλτε μας τα σχόλιά σας για το νέο Δάσος της Σύγχυσης εδώ



 
 Τώρα σύμφωνα με το LoL πάλι,θα βγει μια νέα πίστα,δεν ξέρουμε ακόμα πόσοι vs τόσοι θα είναι,αλλά ξέρουμε το όνομα,λέγεται "Νησιά της Σκιάς"
 
 

 Δηλώστε πίστη και υποταγή στα Νησιά της Σκιάς, επικαλεστές! Βυθισμένα στο σκοτάδι και την καταχνιά, αυτά τα μυστηριώδη νησιά υπόσχονται βέβαιο θάνατο για τους άτυχους ή τους τολμηρούς που θα φτάσουν στις ακτές τους. Λίγοι ταξιδιώτες έχουν καταφέρει να επιστρέψουν από τα Νησιά της Σκιάς. Ορισμένοι από αυτούς, όμως, μαγεύονται από το παράξενο αυτό μέρος και αποκτούν τεράστια δύναμη. Μία από αυτές τις πανίσχυρες οντότητες είναι και η Ελίζ, η Βασίλισσα Αράχνη.

Δείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα των Νησιών της Σκιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου