Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Σημειώσεις Ενημέρωσεις 4.16

 

Αλλαγές ισορροπίας στους ήρωες, ενημέρωση γραφικών και βιογραφικών και αρκετά άλλα σε αυτήν την ενημέρωση!

Γενικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Οι ανακοινώσεις εντός του παιχνιδιού (σερί εξοντώσεων, στόχοι χάρτη κ.λπ.) έχουν νέα γραφικά!
ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΑΣΠΙΔΑΣ Οι γραμμές Ζωής των υπηρετών και των πύργων περιλαμβάνουν πλέον την ισχύ των ασπίδων
 

Ήρωες

Αζίρ

Ο Αζίρ, ο Αυτοκράτορας της Άμμου, θα είναι διαθέσιμος λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης 4.16. 

Κασσιόπη

Ο τρόπος παιχνιδιού της Κασσιόπης έχει ανασχεδιαστεί! Πλέον εστιάζει στη νέα παθητική της, την Όψη του Ερπετού, με συσσώρευση δηλητηρίων για μεγάλη ενίσχυση στο τέλος του αγώνα, αντί για κυριαρχία στη λωρίδα. Τα κόστη Μάνα, οι χρόνοι επαναφόρτισης, η βασική ζημιά και οι αναλογίες έχουν αλλάξει για αντιστάθμισμα. Διαβάστε παρακάτω για τους αριθμούς αναλυτικά!
Η υψηλή ζημιά που προκαλεί η Κασσιόπη ήταν πάντα μαζί με το δηλητήριό της χαρακτηριστικά της φιδίσιας κυρίας. Ωστόσο, ιστορικά αυτά τα χαρακτηριστικά είχαν ως αποτέλεσμα έναν πολύ πιεστικό τρόπο παιχνιδιού που ήταν δύσκολο για τον αντίπαλο, αλλά ήταν δύσκολο και στην κατανόηση (ΝΑΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ). Για να διατηρήσουμε και τις δύο πλευρές αυτών που κάνουν την Κασσιόπη μοναδική, αντιληφθήκαμε ότι έπρεπε να τροποποιήσουμε τη σχέση μεταξύ των δύο.

Σε αυτήν την ενημέρωση, το κλειδί για τη δυνατότητα μεγάλης ζημιάς για την Κασσιόπη βρίσκεται στη νέα παθητική της, την Όψη του Ερπετού. Η Κασσιόπη αποκτά σταδιακά ισχύ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς δηλητηριάζει τους αντίπαλους ήρωες και ξεκλειδώνει μπόνους στα στατιστικά που ενισχύουν τα (πλέον πιο ισχυρά) Διπλά Δόντια. Το νέο χαρακτηριστικό για την ενίσχυσή της στην τελική φάση του αγώνα μας επιτρέπει να της δώσουμε όλες τις δυνατότητες απίστευτης ζημιάς που δεν έχει αποκτήσει πλήρως ακόμη. Αυτό γίνεται με κόστος ένα μέρος της ισχύος της στην αρχή του αγώνα, αλλά μην ξεγελιέστε: η Κασσιόπη θα είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ηρωίδες στην τελική φάση του αγώνα στο LoL.

Γενικά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Η βασική υφή και η υφή των αμφιέσεων της Κασσιόπης έχουν ενημερωθεί
ΣΚΙΤΣΑ Το βασικό σκίτσο της Κασσιόπης έχει ενημερωθεί
ΦΩΝΕΣ Η Κασσιόπη έχει ολοκαίνουριες φωνές
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Το βιογραφικό της Κασσιόπης στο παιχνίδι έχει ενημερωθεί

νέοΠαθητική - Όψη του Ερπετού

Η Κασσιόπη αποκτά μόνιμα μια στοίβα Όψης του Ερπετού για κάθε δευτερόλεπτο που δηλητηριάζει έναν αντίπαλο ήρωα, για κάθε δηλητηριασμένη μονάδα που σκοτώνει και κάθε φορά που χτυπά έναν αντίπαλο ήρωα με τα Διπλά Δόντια. Μέγιστο 400 στοίβες.
75 ΣΤΟΙΒΕΣ +5% Ισχύς Ικανότητας και τα Διπλά Δόντια αναπληρώνουν 6/8/10/12/16 (+0,1 Ισχύος Ικανότητας) Ζωή
200 ΣΤΟΙΒΕΣ Το Μπόνους Ισχύος Ικανότητας αυξάνεται σε +10% και η Κασσιόπη αποκτά 25% μείωση χρόνου επαναφόρτισης
400 ΣΤΟΙΒΕΣ Το Μπόνους Ισχύος Ικανότητας αυξάνεται σε +30%

Q - Έκρηξη Δηλητηρίου

ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ 75/115/155/195/235 (αμετάβλητη)
ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ +0,8 Ισχύος Ικανότητας +0,35 Ισχύος Ικανότητας
ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 10/15/20/25/30%
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 4 δευτερόλεπτα
ΚΟΣΤΟΣ 40/45/50/55/60 Μάνα

W - Μίασμα

ΜΑΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ 25/35/45/55/65 (+0,15 Ισχύος Ικανότητας) 10/15/20/25/30 (+0,1 Ισχύος Ικανότητας)
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 14/13/12/11/10 δευτερόλεπτα
ΚΟΣΤΟΣ 40/50/60/70/80 Μάνα
ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ 25/30/35/40/45%

E - Διπλά Δόντια

νέοΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΝΑ Τώρα επιστρέφει το κόστος Μάνα των Διπλών Δοντιών, συν 3% του συνολικού Μάνα της Κασσιόπης, αν σκοτώσει μια μονάδα με τα Διπλά Δόντια
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Πλέον, ο χρόνος επαναφόρτισης των Διπλών Δοντιών μηδενίζεται κατά τη χρήση, αντί κατά το χτύπημα
ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ 55/80/105/130/155
ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 0,55 0,4/0,45/0,5/0,55/0,6
ΚΟΣΤΟΣ 30/45/60/75/90 Μάνα

R - Βλέμμα Απολίθωσης

ΦΙΔΙΣΙΑ ΜΑΤΙΑ Πλέον χτυπά με ακρίβεια μονάδες ακριβώς μπροστά και πάνω από την Κασσιόπη.
ΜΑΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ 150/250/350 (+0,5 Ισχύος Ικανότητας)
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 120/110/100 δευτερόλεπτα

Ρένεκτον

Γενικά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Οι υφές της βασικής αμφίεσης, καθώς και των αμφιέσεων Διαγαλαξιακός, Κροκοδειλάκιας και Εξοργισμένος του Ρένεκτον έχουν ενημερωθεί
ΣΚΙΤΣΑ Το βασικό σκίτσο του Ρένεκτον έχει ενημερωθεί
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Το βιογραφικό του Ρένεκτον στο παιχνίδι έχει ενημερωθεί

Μπραντ

R - Παρανάλωμα Πυρός

ΣΑΦΗΝΕΙΑ Πλέον έχει μια δευτερεύουσα ένδειξη στόχευσης που δείχνει την εμβέλεια αναπήδησης.

Κόρκι

W - Βαλκυρία

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου η διακοπή της Βαλκυρίας σταματούσε την κίνηση του Κόρκι, αλλά εξακολουθούσε να επεκτείνει το πεδίο ζημιάς της Βαλκυρίας.

Γκναρ

Η υπέρτατη ικανότητα του Γκναρ, καθώς και παρόμοιες ικανότητες λειτουργούν σε έδαφος που έχει διαμορφωθεί από παίκτες (αυτήν τη φορά, ο Τζάρβαν βοηθά). Το πρώτο από τρία μέρη.
Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το ΓΚΝΑΡ!, δουλεύοντας στη συνέπεια της ικανότητας για όλες τις προσκρούσεις σε τοίχο. Όπως με τις αλλαγές στην Πόπι και στην Βέιν που θα δείτε παρακάτω, θα παρακολουθούμε τις επιδράσεις αυτών των αλλαγών και θα είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε ανάλογα.

R - ΓΚΝΑΡ!

νέοΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Πλέον εντοπίζει συγκρούσεις με έδαφος που έχει δημιουργηθεί από τους παίκτες (Αποκρυστάλλωση της Ανίβια, Τείχος του Αυτοκράτορα του Αζίρ, Κατακλυσμός του Τζάρβαν και Παγωμένος Βράχος του Τραντλ)
ΦΑΠ! Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου η χρήση του ΓΚΝΑΡ! σε μια μονάδα που εφορμά θα σταματούσε την κίνησή της, αλλά δεν θα την εξουδετέρωνε, αν χτυπούσε σε έναν τοίχο.

Ιρέλια

Q - Ορμή Λεπίδας

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ WICKD Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου η διακοπή της Ορμής Λεπίδας στο μέσο της εφόρμησης εξακολουθούσε να προκαλεί ζημιά στο στόχο της.

Πόπι

Είπαμε να κάνουμε κάτι αστείο, αλλά η Πόπι δεν ξέρει από τέτοια. Το δεύτερο από τρία μέρη.

E - Ηρωική Εφόρμηση

νέοΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Πλέον εντοπίζει συγκρούσεις με έδαφος που έχει δημιουργηθεί από τους παίκτες (Αποκρυστάλλωση της Ανίβια, Τείχος του Αυτοκράτορα του Αζίρ, Κατακλυσμός του Τζάρβαν και Παγωμένος Βράχος του Τραντλ)

Σεν

Πλήρης αποκάλυψη - δεν είμαστε 100% σίγουροι για την επίδραση που θα έχει, καθώς είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόση τυχαία Ενέργεια έπαιρνε ο Σεν στις ομαδικές μάχες. Αν ο Σεν χρειαστεί βοήθεια γι' αυτόν το λόγο, θα του τη δώσουμε πολύ ευχαρίστως, αλλά δεν πρέπει να βασίζεται σε σφάλματα για να έχει ισχύ.

E - Τρέξιμο Σκιάς

αφαιρέθηκεΣΕΒΑΣΜΟΣ Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου η πρόκληση σε νεκρούς ήρωες έδινε στον Σεν μπόνους ενέργεια.

Βάρους

Στην ενημέρωση 4.13, παρουσιάσαμε έναν δείκτη γραμμής (παρόμοιο με τον Ζέραθ) στη θέση του προηγούμενου κυκλικού, ελπίζοντας ότι θα αύξανε την ακρίβεια και την ικανοποίηση των παικτών του Βάρους. Όπως φαίνεται, τίποτε από αυτά δεν συνέβη (ΟΥΠΣ) και γι' αυτό το γυρίζουμε στο αρχικό. Ευχαριστούμε για τα σχόλια!

Q - Διαπεραστικό Βέλος

ΟΥΠΣ Ο δείκτης γραμμής αφαιρέθηκε (Πλέον χρησιμοποιείται ένας κύκλος εμβέλειας, όπως προηγούμενα)

Βέιν

Λες και οι παίκτες της Βέιν χρειάζονταν περισσότερο υλικό για στιγμιότυπα! Το τρίτο από τρία μέρη.

E - Καταδίκη

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Πλέον εντοπίζει συγκρούσεις με έδαφος που έχει δημιουργηθεί από τους παίκτες (Αποκρυστάλλωση της Ανίβια, Τείχος του Αυτοκράτορα του Αζίρ, Κατακλυσμός του Τζάρβαν και Παγωμένος Βράχος του Τραντλ)

Βλάντιμιρ

Η Παλίρροια Αίματος κάνει ό,τι πίστευαν όλοι πως ήδη έκανε.
Η απόφαση για τη διόρθωση δεν ήταν για λόγους ισχύος, αλλά για την ικανοποίηση των προσδοκιών των παικτών σχετικά με τη λειτουργία της Παλίρροιας Αίματος. Θα τον παρακολουθούμε, για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα βγει εκτός ελέγχου, αλλά προς το παρόν οι παίκτες του Βλαντ είναι διψασμένοι.

E - Παλίρροια Αίματος

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΣΠΑΘΟΠΙΣΤΟΛΟ Πλέον αυξάνει σωστά τη θεραπεία από την Αρπαγή Ζωής με Μαγεία του Βλάντιμιρ (και την Αρπαγή Ζωής)

Ζίλεαν

Με τον Φύλακα του Χρόνου ξανά στο προσκήνιο, θεωρήσαμε ότι είναι καλή στιγμή να βοηθήσουμε τους παίκτες να καταλαβαίνουν πότε τους προστατεύει.

R - Χρονομετατόπιση

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ Πλέον χρωματίζει ελαφρώς την οθόνη του στόχου

Ενημερωμένα βιογραφικά

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Οι εξής ήρωες έχουν πλέον ενημερωμένα βιογραφικά στο παιχνίδι.

Αμούμου

Κασσιόπη

Έζρεαλ

Νάσους

Ράμους

Ρένεκτον

Σίβιρ

Σκάρνερ

Ζέραθ

Ενημερωμένα σκίτσα

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η ομάδα καλλιτεχνών που είναι υπεύθυνη για τα σκίτσα έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την ενημέρωση των παλιότερων βασικών σκίτσων μας. Σε αυτήν την ενημέρωση έχουν προστεθεί περισσότερα από αυτά τα νέα σκίτσα. Ναι, είναι στο ίδιο μοτίβο που χρησιμοποιήσαμε στην ενημέρωση 4.15.
ΣΚΙΤΣΑ Οι εξής ήρωες έχουν πλέον νέα βασικά σκίτσα (κάντε κλικ στα πορτρέτα για να δείτε ολόκληρη την εικόνα!):
 

Ακάλι

Ρένεκτον

Κασσιόπη

Οριάνα

Ξόρκια επικαλεστή

Ταχυμεταφορά

ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Πλέον, οι εντολές κίνησης συνεχίζουν να εκτελούνται μετά την Ταχυμεταφορά προς την κατεύθυνση στην οποία κινείστε

Εξύψωση

Η Εξύψωση, η επόμενη Καινοτόμος λειτουργία παιχνιδιού μας θα παρουσιαστεί λίγο μετά την κυκλοφορία της ενημέρωσης 4.16! Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Παρακολουθήστε για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!

Ιστορικό αγώνων

  • Τα γραφήματα κάτω από τον πίνακα βαθμολογίας έχουν μεταφερθεί συνολικά στην καρτέλα Επισκόπηση αγώνα.
  • Προσθέσαμε μια καρτέλα για τα Σετ παικτών. Αυτή η καρτέλα θα συμπληρωθεί αναδρομικά για όλους τους αγώνες που έχουν παιχτεί από την κυκλοφορία της ενημέρωσης 4.14 με τα εξής:
    • Σειρά αγοράς αντικειμένων (συμπεριλαμβάνεται η πώληση αντικειμένων)
    • Σειρά ικανοτήτων (συμπεριλαμβάνονται οι εξελίξεις του Κα'Ζιξ)
    • Ρούνοι
    • Εξειδικεύσεις
  • Η ενότητα Δεδομένα αγώνα έχει μετακινηθεί στην δική της καρτέλα με όνομα Στατιστικά.
  • Το γράφημα πλεονεκτήματος στην καρτέλα «Επισκόπηση αγώνα» εμφανίζει πλέον το πλεονέκτημα σε πόντους αντί για το πλεονέκτημα σε χρυσό για την Κυριαρχία (καθώς και για την προβεβλημένη λειτουργία παιχνιδιού Εξύψωση). Αυτή η αλλαγή θα ισχύσει για αγώνες που θα διεξαχθούν από την ενημέρωση 4.16 και εντεύθεν.

Διορθώσεις σφαλμάτων

  • Διορθώθηκαν διάφορα σφάλματα με την εφαρμογή ενημέρωσης και την ενημέρωση της σελίδας προορισμού
  • Πραγματοποιήσαμε μια σειρά προσαρμογών και διορθώσεων στο ανανεωμένο σύστημα συνομιλίας με βάση τα σχόλιά σας:
    • Τα παράθυρα προσωπικών συνομιλιών εμφανίζουν και πάλι την κατάσταση online
    • Τα ρόστερ των ομαδικών συνομιλιών εμφανίζουν επίσης την κατάσταση online
    • Αυξήθηκε το μέγεθος των παραθύρων ομαδικών συνομιλιών
    • Τα παράθυρα προσωπικών αλλά και ομαδικών συνομιλιών μπορούν να ελαχιστοποιηθούν κάνοντας κλικ στη γραμμή κεφαλίδας του παραθύρου συνομιλιών
    • Πλέον μπορείτε να κάνετε κλικ πιο εύκολα και να σύρετε τη γραμμή κύλισης της λίστας φίλων
  • Το κουμπί «Επανασύνδεση» θα πρέπει να εμφανίζεται πλέον πάντοτε για παίκτες, των οποίων η εφαρμογή παρουσίασε σφάλμα
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου ο δράκος προκαλούσε περισσότερη ζημιά από όσο προβλεπόταν
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου οι αγορές αντικειμένων από εχθρούς ορισμένες φορές δεν εμφανίζονταν ποτέ στον πίνακα βαθμολογίας
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου για μια δεδομένη ικανότητα παγίδευσης, το μοντέλο εντός του παιχνιδιού ορισμένων (όχι όλων) από τις τοποθετημένες παγίδες εξαφανιζόταν μόνιμα για παίκτες που επανασυνδέονταν σε έναν αγώνα

Επερχόμενες αμφιέσεις

Οι παρακάτω αμφιέσεις θα κυκλοφορήσουν σε διάφορες χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης 4.16: 

2 σχόλια: