Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Νέος Ήρωας ο Τζέις

Αν είστε έτοιμοι να προσθέσετε ποικιλία στο παιχνίδι σας ως πολεμιστής ή επωμιστής που επιτίθεται από μακριά, τότε ο Τζέις, ο Υπερασπιστής του Αύριο είναι η ιδανική επιλογή. Το όπλο του Τζέις, που έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται, του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε όλες σχεδόν τις καταστάσεις. Για αυτόν το λόγο, είναι ένας εξαιρετικά επιδέξιος ήρωας, ανεξάρτητα από το ρόλο που θέλετε να παίξει στις Αρένες της Δικαιοσύνης.
Το βασικό στοιχείο στον εξοπλισμό του Τζέις είναι η υπέρτατη ικανότητά του. Με μια δωρεάν κατάταξη στο Επίπεδο 1, ο Τζέις μπορεί να ενεργοποιήσει την υπέρτατη ικανότητά του για να μεταμορφώσει το όπλο του στο Σφυρί από Υδράργυρο, το οποίο είναι ιδανικό για επιθέσεις από κοντινή απόσταση, ή στο Κανόνι από Υδράργυρο, το οποίο είναι εξαιρετικό σε επιθέσεις από μεγάλη απόσταση. Σε κάθε μετάβαση κερδίζει μια επιπλέον επίδραση στην επόμενη βασική επίθεσή του, η οποία είτε καταστρέφει τα αμυντικά στατιστικά του στόχου (λειτουργία μεγάλης απόστασης) ή προκαλεί σημαντικά μεγαλύτερη ζημιά (λειτουργία μικρής απόστασης).
Η επιλογή του σωστού τύπου όπλου για την τρέχουσα αναμέτρηση αποτελεί το βασικό στοιχείο για να παίξετε αποτελεσματικά τον Τζέις. Από απόσταση, ο Τζέις μπορεί να εξαπολύσει στους εχθρούς επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας, όπως το Ηλεκτροφόρο Πλήγμα και η Υπερφόρτιση που εξουθενώνουν τους αντιπάλους, ενώ παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιήσει την Πύλη Επιτάχυνσης για να κρατήσει την ομάδα του σε απόσταση ασφαλείας. Έχοντας εξουθενώσει κάποιον εχθρό με αυτόν τον τρόπο, ο Τζέις μπορεί να χρησιμοποιήσει την Πύλη Επιτάχυνσης για να τον κυνηγήσει ενώ, παράλληλα, μπορεί να μετατρέψει το όπλο σε σφυρί και να μπει στη μάχη με τη χρήση της ικανότητας Στα Ουράνια!
Μόλις πλησιάσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Κεραυνοβόλο Πλήγμα για να εκτελέσει γρήγορα έναν εχθρό, ενώ η επιπλέον Θωράκιση που κερδίζει χάρη στη λειτουργία μικρής απόστασης, του δίνει την απαραίτητη αντοχή για να απομακρυνθεί ή για να συνεχίσει τη μάχη σε κοντινή απόσταση. Όπως και να επιλέξετε να παίξετε με τον Τζέις, οι έξυπνες εναλλαγές μεταξύ των μορφών του όπλου θα καθορίσουν την επιτυχία ή την αποτυχία σας στο πεδίο της μάχης.

Ικανότητες (Σφυρί από Υδράργυρο):
  • Μαγοτεχνικός Πυκνωτής (Παθητικό): Κάθε φορά που χρησιμοποιείται η Μεταμόρφωση, αυξάνεται η ταχύτητα κίνησης του Τζέις και αγνοεί τις συγκρούσεις με μονάδες.
  • Στα Ουράνια!: Ο Τζέις κάνει άλμα προς το μέρος ενός εχθρού, προκαλώντας σωματική ζημιά και επιβραδύνοντας τους εχθρούς.
  • Πεδίο Καταιγίδας:
    • Παθητικό: Ο Τζέις αναπληρώνει μάνα ανά ρίψη κεραυνού.
    • Ενεργό: Ο Τζέις δημιουργεί ένα πεδίο καταιγίδας, προκαλώντας ζημιά στους κοντινούς εχθρούς για αρκετά δευτερόλεπτα.
  • Κεραυνοβόλο Πλήγμα: Ο Τζέις προκαλεί μαγική ζημιά σε έναν εχθρό, ανάλογα με τη μέγιστη ζωή του στόχου, ρίχνοντάς τον κάτω σε κοντινή απόσταση.
  • Μεταμόρφωση: Κανόνι από Υδράργυρο (Υπέρτατη Ικανότητα): Μεταμορφώνει το Σφυρί από Υδράργυρο σε Κανόνι από Υδράργυρο, αποκτώντας νέες ικανότητες και αυξημένη εμβέλεια. Η πρώτη επίθεση με αυτή τη μορφή μειώνει τη Θωράκιση και την Αντίσταση μαγείας του στόχου.
Ικανότητες (Κανόνι από Υδράργυρο)
  • Μαγοτεχνικός Πυκνωτής (Παθητικό): Κάθε φορά που χρησιμοποιείται η Μεταμόρφωση, αυξάνεται η ταχύτητα κίνησης του Τζέις και αγνοεί τις συγκρούσεις με μονάδες.
  • Ηλεκτροφόρο Πλήγμα: Ο Τζέις εξαπολύει μια σφαίρα ηλεκτρισμού, η οποία ανατινάσσεται κατά την πρόσκρουση σε έναν εχθρό (ή όταν φτάσει στο τέλος της πορείας της), προκαλώντας σωματική ζημιάς σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στο πεδίο της έκρηξης.
  • Υπερ-εφόρμηση: Ο Τζέις αποκτά αυξημένη ενέργεια, αυξάνοντας την ταχύτητα επίθεσης στο μέγιστο βαθμό για αρκετές επιθέσεις.
  • Πύλη Επιτάχυνσης: Ο Τζέις δημιουργεί μια Πύλη Επιτάχυνσης, η οποία αυξάνει την ταχύτητα κίνησης όλων των συμμάχων που διέρχονται μέσα από αυτήν. Αν εξαπολυθεί Ηλεκτροφόρο Πλήγμα μέσα από την πύλη, η ταχύτητα των βελών, η εμβέλεια και η ζημιά αυξάνονται.
  • Μεταμόρφωση: Σφυρί από Υδράργυρο (Υπέρτατη Ικανότητα): Μεταμορφώνει το Κανόνι από Υδράργυρο σε Σφυρί από Υδράργυρο, αποκτώντας νέες ικανότητες και αυξάνοντας τη Θωράκιση και την Αντίσταση μαγείας. Η πρώτη επίθεση με αυτή τη μορφή προκαλεί επιπλέον μαγική ζημιά.


Μυθολογία:
Σκοπός της ζωής του Τζέις, ο οποίος είναι προικισμένος με εύστροφο μυαλό, γοητεία και το χαρακτηριστικό του μεταμορφούμενο σφυρί, είναι να προστατεύει τη γενέτειρά του, το Πίλτοβερ. Πρωτοέγινε γνωστός ως εφευρέτης, μια παρουσία με μαγευτική προσωπικότητα που σκάρωνε καινοτόμες δημιουργίες οι οποίες έδιναν χρώμα στις ζωές των ανθρώπων του έθνους του. Δυστυχώς, τα τεχνολογικά του επιτεύγματα τράβηξαν και την προσοχή των εχθρών του Πίλτοβερ. Ο Βίκτορ, ο επιστήμονας μισός άνθρωπος, μισός μηχανή από το Ζάουν οργάνωσε μια θανατηφόρο επιδρομή στο εργαστήριο του Τζέις. Συναντώντας μηδενική αντίσταση από την ισχνή ομάδα ασφαλείας του εργαστηρίου, ο Βίκτορ έκλεψε σχέδια για την κατασκευή ενός μετατροπέα απόκρυφων δυνάμεων. Ο Τζέις ήταν βέβαιος ότι ο Βίκτορ θα χρησιμοποιούσε την τεχνολογία του για να κατασκευάσει όπλα καταστροφής. Ικέτευσε την κυβέρνηση του Πίλτοβερ προκειμένου να απαντήσουν στο χτύπημα, ωστόσο, οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης δεν ήταν πρόθυμοι να υποστηρίζουν μια πράξη βιαιότητας. Αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, συνειδητοποιώντας ότι αν δεν ανταπέδιδε το χτύπημα, το Πίλτοβερ δεν θα ήταν ποτέ ξανά ασφαλές.
Ο Τζέις επέστρεψε στο εργαστήριό του και άρχισε τις προετοιμασίες για την πραγματοποίηση της ατομικής επίθεσής του. Μετά από μια εντατική περίοδο έρευνας, δημιουργίας και δοκιμών, αναδύθηκε από τα σκοτάδια. Είχε δημιουργήσει μια αρμάδα πανίσχυρων οπλισμών, ανάμεσα στα οποία συγκαταλεγόταν το κορυφαίο επίτευγμά του - το ευέλικτο, μεταμορφούμενο Σφυρί από Υδράργυρο. Πάνοπλος και έτοιμος, ο Τζέις ξεκίνησε την επίθεσή του, συντρίβοντας με ευκολία τους ακόλουθους του Βίκτορ καθώς έσπευδαν να ανακόψουν την πορεία του. Ο Τζέις πολέμησε και καταπόντισε κάθε εμπόδιο στο διάβα του και, έτσι, εισέβαλε στην καρδιά του εργαστηρίου, όπου και ήρθε αντιμέτωπος με τον Βίκτορ, τρέποντας τους πολίτες του Ζάουν σε φυγή. Αφού κατέστρεψε το πρωτότυπο όπλο του Βίκτορ, ο Τζέις επέστρεψε στο Πίλτοβερ, όπου τον υποδέχτηκαν με τιμές ήρωα. Χάρηκε ολόψυχα τις εκδηλώσεις λατρείας, ωστόσο, γνώριζε ότι οι πράξεις του είχαν προκαλέσει το μένος των εχθρών του έθνους. Αφοσιωμένος πλέον στην υπεράσπιση του λαού του, ο Τζέις είναι η μεγαλύτερη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
«Έχε μου εμπιστοσύνη: αν φανούμε έξυπνοι, τότε το Πίλτοβερ μπορεί να αντικρούσει κάθε απειλή. Είμαι η ζωντανή απόδειξη.» - Τζέις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου