Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα ήρωας,Τζινξ η Ανεξέλεγκτη



Αποκαλύφθηκε μέσω της σελίδας του LoL η νέα ήρωας που θα προστεθεί στο παιχνίδι και ονομάζεται Τζινξ.Η Τζινξ είναι Marksman (ADC) και πιο κάτω δείτε τις ικανότητες της:


Παθητική: Τρελός Ενθουσιασμός!

Η ταχύτητα κίνησης της Τζινξ αυξάνεται σημαντικά κάθε φορά που πεθαίνει ή καταστρέφεται ένας ήρωας ή πύργος στον οποίο επιτέθηκε πρόσφατα. Αυτή η αύξηση ταχύτητας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

 

Q: Τράμπα!

Αλλάζει όπλα:
  • Ψαροκόκκαλο - Το Ρουκετοβόλο: Οι βασικές επιθέσεις της Τζινξ καταναλώνουν μάνα, αποκτούν περισσότερη εμβέλεια, προκαλούν περισσότερη ζημιά στο στόχο της και ελαφρώς λιγότερη ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται κοντά σε αυτόν το στόχο.
  • Μπαμ Μπαμ – Το Πολυβόλο: Οι βασικές επιθέσεις της Τζινξ αυξάνουν την ταχύτητα επίθεσής της για μικρό χρονικό διάστημα. Η επίδραση αυτή συσσωρεύεται έως και τρεις φορές. Μόλις σταματήσει να επιτίθεται η Τζινξ, οι στοίβες καταργούνται η μία μετά την άλλη.

 

W: Ζαπ!

Η Τζινξ εξαπολύει μια ηλεκτρική βολή που επιβραδύνει τον πρώτο εχθρό που χτυπάει και προκαλεί ζημιά.

 

E: Φλεγόμενες Μασέλες!

Η Τζινξ πετάει μια σειρά από χειροβομβίδες-παγίδες που εκρήγνυνται μετά από λίγα δευτερόλεπτα και βάζουν φωτιά στην περιοχή. Αν περάσει κάποιος αντίπαλος ήρωας πάνω από μια χειροβομβίδα, αυτή θα εκραγεί νωρίτερα και θα τον ακινητοποιήσει για μικρό χρονικό διάστημα.

 

R: Υπερμέγιστη Ρουκέτα Θανάτου!

Η Τζινξ εκτοξεύει μια ρουκέτα της οποίας η ζημιά αυξάνεται ανάλογα με την απόσταση που διανύει μέχρι να βρει το στόχο της. Η ρουκέτα εκρήγνυται μόλις χτυπήσει έναν αντίπαλο ήρωα, προκαλώντας σωματική ζημιά στο βασικό στόχο και στους υπόλοιπους εχθρούς που βρίσκονται κοντά βάσει της ζωής που τους λείπει.

Ιστορία

Η Τζινξ λατρεύει όσο τίποτε άλλο να προκαλεί το χάος. Σπέρνει το χάος και τον πανικό στο διάβα της, χωρίς να την ενδιαφέρουν καθόλου οι συνέπειες. Είναι μια παρανοϊκή και παρορμητική εγκληματίας που σιχαίνεται περισσότερο από όλα την ανία. Για αυτόν το λόγο, λατρεύει να κάνει άνω-κάτω το πιο βαρετό μέρος του κόσμου, κατά τη γνώμη της: το Πιλτόβερ. Έχει στη διάθεσή της ένα οπλοστάσιο που αποτελείται από θανάσιμα παιχνίδια και λατρεύει να προκαλεί με αυτά τις πιο φανταχτερές και θορυβώδεις. Απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο να σοκάρει και να αιφνιδιάζει τις τοπικές αρχές. Το αγαπημένο χόμπι της Τζινξ είναι να προκαλεί και να παίζει με τις αστυνομικές δυνάμεις του Πιλτόβερ και ειδικότερα με τη Βάι, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει συλληφθεί ποτέ.

Το Πιλτόβερ ήταν κάποτε γνωστό ως η Πόλη της Προόδου, ένα μέρος όπου κυριαρχούσε η τάξη και η ασφάλεια. Αυτή η ηρεμία απειλήθηκε για πρώτη φορά με την εμφάνιση ενός νέου, πρωτόγνωρου τύπου εγκληματία. Αυτός ο μυστηριώδης εγκληματικός εγκέφαλος εξαπέλυσε μια σειρά από παρανοϊκά και καταστροφικά χτυπήματα, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο την ίδια την πόλη και τους κατοίκους της, οι οποίοι έμελλε να ζήσουν το χειρότερο κύμα εγκληματικότητας στην ιστορία του Πιλτόβερ.

Καθώς αυτό το κύμα εγκληματικότητας χωρίς λόγο κι αφορμή χτύπησε την πόλη, η τρομοκράτης άρχισε να κάνει την εμφάνισή της. Ήταν μια νεαρή γυναίκα που κανείς δεν γνώριζε την καταγωγή της. Ορισμένοι μάρτυρες δήλωσαν ότι τα όπλα της έμοιαζαν να χρησιμοποιούν τη μαγοτεχνική τεχνολογία του Πιλτόβερ, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι το ντύσιμό της ήταν η τελευταία λέξη της μόδας στους δρόμους της Ζάουν. Όπου έκανε την εμφάνισή της προκαλούσε το χάος. Για αυτόν το λόγο, όσοι τη συνάντησαν της έδωσαν ένα όνομα συνώνυμο της γρουσουζιάς: Τζινξ.


Η Τζινξ συνέχισε να σπέρνει τον πανικό, πιο φανατικά από ποτέ. Η Κέιτλιν, η σερίφης του Πιλτόβερ, κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξαπέλυσε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό. Χωρίς να διστάσει καθόλου, η Τζινξ αποκρίθηκε με ακόμα μία πρόκληση: ζωγράφισε στους τοίχους του θησαυροφυλακίου του Πιλτόβερ, του πιο ασφαλούς κτιρίου της πόλης, μια καρικατούρα με το πρόσωπο της Βάι. Επίσης, ανακοίνωσε ξεκάθαρα την ημερομηνία και την ώρα που σκόπευε να ληστέψει το θησαυροφυλάκιο, προκαλώντας την πιο δυναμική προστάτιδα του Πιλτόβερ να τη σταματήσει.

Αποφασισμένη να την κλείσει πίσω από τα σίδερα, η Βάι έστησε καρτέρι έξω από το θησαυροφυλάκιο και περίμενε την ώρα που είχε υποδείξει η Τζινξ. Πιστή στην υπόσχεση που είχε σκαλίσει στο εξωτερικό του κτιρίου, η χαμογελαστή απειλή έκανε την εμφάνισή της. Γνωρίζοντας ότι αυτή θα ήταν η μοναδική της ευκαιρία για να πιάσει την επικίνδυνη εγκληματία, η Βάι την ακολούθησε στο εσωτερικό του κτιρίου. Έσπασε τον έναν τοίχο μετά τον άλλο για να πιάσει την Τζινξ, η οποία γελούσε σαν μικρό παιδί, καθώς ανατίναζε με τα εκρηκτικά της παιχνίδια το εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου κτιρίου. Η Βάι κατάφερε να στριμώξει την Τζινξ, αλλά η νεαρή εγκληματίας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με ένα παρανοϊκό γέλιο, εξαπέλυσε ένα μπαράζ από ρουκέτες και γκρέμισε ολόκληρο το κτίριο επάνω στα κεφάλια τους.

Όταν η Βάι κατάφερε επιτέλους να βγει από τα συντρίμμια, η Τζινξ είχε γίνει άφαντη. Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν είχε κλέψει ούτε ένα γραμμάριο χρυσού, παρόλο που το θησαυροφυλάκιο είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Ήταν φανερό ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να γελοιοποιήσει τους διώκτες της. Ωστόσο, η εγκληματίας είχε αφήσει πίσω της ακόμα ένα προκλητικό μήνυμα για την «αγαπημένη» της αστυνομικό. Ένα μήνυμα που ήταν πλέον ορατό σε όλους, τώρα που το θεόρατο κτίριο είχε γίνει συντρίμμια. Τα φώτα της πόλης σχημάτιζαν ένα απλό, αλλά τόσο περιπαικτικό μήνυμα: «Δεν θα με πιάσεις ποτέ». Μόλις η Βάι διάβασε το μήνυμα, άκουσε ξανά το γέλιο της αντιπάλου της και η πόλη βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Πηγή:eune.leagueoflegends.com/el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου